Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver durdu durdu bombayı patlattı! Bir değil iki projeyle birden geliyor!

Aslı Enver durdu durdu bombayı patlattı! Bir değil iki projeyle birden geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekran dünyasının en sevilen oyuncularından biri olan Aslı Enver çok uzun süredir setlerden uzakta. En son Babil dizisinde rol alan ve Sen Yaşamaya Bak isimli filmle Netflix’te hayranlarıyla buluşan Aslı Enver uzun süren bekleyişin ardından bomba gibi geliyor.

2003 yılında Hayat Bilgisi dizisiyle dikkatleri üzerine çeken ve ardından Kavak Yelleri ile büyük bir çıkış yakalayan Aslı Enver artık olgun bir oyuncu. Özellikle İstanbullu Gelin dizisiyle kariyerinde dönüm noktası yaşayan Aslı Enver en son ekranlara 2000 yılında Babil dizisiyle gelmişti. Babil dizisi sona erdikten sonra pandeminin de başlamasıyla Aslı Enver evine çekilmiş, setlerden uzaklaşmıştı.

Aslı Enver en son Netflix’te yayınlanan Sen Yaşamaya Bak isimli filmle ve Sırça isimli tiyatro oyunuyla hayranlarının karşısına çıktı. Ancak hayranları onu daha uzun soluklu ve daha geniş kitlelere ulaşan yapımlarda görmeyi özledi.

Aslı Enver durdu durdu bombayı patlattı! Bir değil iki projeyle birden geliyor! 7

Ve güzel haber nihayet başarılı oyuncudan geldi. Uzun süredir sessizliğini koruyan Aslı Enver’in bir değil iki projeyle birden setlere döneceği konuşuluyor. İddialara göre Aslı Enver biri dijital olmak üzere iki yeni projede yer alacak.

Bu projelerden birinin The Cleaning Lady isimli dizinin uyarlaması olduğu belirtiliyor. O3 Medya tarafından Benim Adım Farah adıyla uyarlanacak dizinin başrolü için Aslı Enver’in adı geçiyor. Oğlunun tedavisi için savaş veren bu hedefini gerçekleştirmek için de mafyanın tetikçisi olmayı kabul eden bir kadının hikayesinin anlatıldığı Benim Adım Farah için hazırlıklar devam ediyor.

Aslı Enver’in adının geçtiği bir diğer projenin ise Disney Plus için olacağı belirtiliyor. Ay Yapım tarafından çekilecek diziyle ilgili henüz ayrıntılı bilgi yok. Ancak hikayenin çok şaşırtıcı olacağı kaydediliyor.