Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Enver, ‘Yılın Reklam Yıldızı’ oldu…

Aslı Enver, ‘Yılın Reklam Yıldızı’ oldu…

tarafından zk zk

blank

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-10-31 07:32:59Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Hayatında fazlalıklara yer var mı? Tüketim anlamında nasıl birisindir?
Uzun vadede giyeceğim şeyler için alışverişe çıkmak gibi huylarım yok. Eğer bir şeye ihtiyacım varsa, anı kurtaracak şekilde gider alırım.

Tüketimde daha tutkulu olduğun bir alan/obje var mı?
Ev dekorasyonu konusunda kafam hiç durmuyor. Olduğum mekânı değiştirmeyi seviyorum. Hiçbir şey yapamazsam koltuğun yerini değiştiririm, gider yeni lamba alırım.

Bu konuştuklarımızı hesaba katarak 2018’de hayatında artık değiştirmek istediğin şeyler var mı?
Dediğim gibi bizim sektörün “ya hep ya hiç” durumu var. Ya çok işin var ya da hiç yok. Bu aslında sektörden ziyade kişisel bir sorun. Benim beceremediğim bir şey. Belki 2018’de bunu biraz daha düzene sokabilirim. Çünkü işimi çok seviyorum. Nefes alma aralıkları yetiyor bana, işimi tutkuyla yapıyorum. Çalışırken mutlu oluyorum.

Biraz da Penti işbirliğini konuşalım. Markayla bir araya gelme hikâyeniz nasıldı?
Penti benim dolabımda olan, kullandığım ve çok yaygın bir marka. O yüzden teklif geldiğinde “Bilmem ki, acaba uyuşabilir miyiz” gibi bir soru işaretim olmadı. İçinde olduğun markayı doğru temsil etmek çok önemli. Hiç anlamadığın bir konuda, hiç alakan olmayan bir markayla işbirliği yapmak, inanmadığın bir şeyin arkasında durmak gibi geliyor. Reklam deyip geçmemek lazım, çünkü o senin işine karşı olan duruşunu belirliyor.