Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver’e bir haller oldu, hayatına aksiyon girdi!

Aslı Enver’e bir haller oldu, hayatına aksiyon girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslı Enver, İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Süreyya karakterinden sonra dinlenmeye çekilmişti. Oyuncu 2020 yılının başlaması ile birlikte hayranlarının karşısına üst üste farklı konularla çıkmaya başladı.

Enver ilk olarak Star TV ekranında Babil isimli dizide Ayşe karakteri ile ekrana dönüş yaptı. Ayşe’nin bir mafya babasının sekreteri rolü Aslı Enver hayranlarını bir hayli üzmüştü. Ancak 3. bölüm fragmanında aslında Ayşe’nin farklı birisi olabileceğine yönelik bir işaret geldi. Kendisini takip eden adama dövüş teknikleri uygulaması ile herkes şaştı kaldı. Aslı Enver’in canlandırdığı karakterin bir polis olması ihtimali izleyicileri bir hayli heyecanlandırdı.

Sosyal medyada da aktif şekilde paylaşımlar yapan oyuncu, yıllar öncesine döndü “Nerelere gittim nerelere” mesajı ile aşağıdaki fotoğrafını yayınlandı.

Aslı Enver'e bir haller oldu, hayatına aksiyon girdi! 8

Enver’in aksiyon dolu günleri bununla da sınırlı değil. Yeni reklam filmini instagram hesabından paylaşan oyuncunun dövüş figürleri de içeren bir karaktere bürünmesi hayranlarını yine şaşırttı.

Aslı Enver'e bir haller oldu, hayatına aksiyon girdi! 9

Aslı Enver bu aralar aksiyonu bol bir görüntü çiziyor. İşte henüz neyin reklamı olduğu belirtilmeyen ve 31 Ocak’in işaret edildiği, Enver’in hayranlarını mest eden o reklam…