Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Sözen, dizideki partneri Kenan İmirzalıoğlu hakkındaki gerçeği anlattı!

Melisa Sözen, dizideki partneri Kenan İmirzalıoğlu hakkındaki gerçeği anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in yer aldığı, Osmanlı ve İslam tarihinden izler taşıyan mistik polisiye dizi Alef yakında Nisan ayında izleyicilerle Fx ve BluTV platformlarında buluşacak.

Dizide yer alan Melisa Sözen, 8 bölümlük dizinin çekimlerinin yapıldığını anlattı. Sözen, dizinin muhtemelen Nisan ayında izleyicilerle buluşacağını belirtti.

Emin Alper’in çok beğendiği bir yönetmen olduğunu ve bu projede de buluştukları için memnun olduğunu anlatan Melisa Sözen, “Yer aldığım için, sonunda birlikte çalışabilediğim için çok mutluyum. Ahmet abi (Ahmet Mümtaz Taylan) herhalde benim 20 yılda çalıştığım kişilerden birisi olabilir. Çok seviyorum Ahmet abi ile oynamayı. Kenan ile (İmirzalıoğlu) ilk kez bir projede buluştuk” diye konuştu.

Melisa Sözen, dizideki partneri Kenan İmirzalıoğlu hakkındaki gerçeği anlattı! 7

İmirzalıoğlu için “Muazzam birisi” ifadesini kullanan Melisa Sözen, “Hem çok çalışkan, hem çok disiplinli hem çok iyi bir partner. Aynı zamanda bakmayın öyle çok ciddi ama çok da komik birisi” ifadelerini kullandı. İmirzalıoğlu’nun genelde ciddi ve mesafeli birisi olarak görünmesine karşın dizi setinde kişiliğinin eğlenceli ve komik taraflarını da yansıtmasının Melisa Sözen’i de şaşırttığı görüldü.

Senelerdir seyrettiği ve oyunculuğunu beğendiğini belirten Melisa Sözen hem Emin Alper hem de Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte çalışmaktan çok memnun kaldığını söyledi.