Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver’in pek anlatmadığı ama perde arkasından gizlice yürüttüğü bazı faaliyetleri var!

Aslı Enver’in pek anlatmadığı ama perde arkasından gizlice yürüttüğü bazı faaliyetleri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Babil dizisinde ekranlarda Nihal komiser (Ayşe) olarak yer alan Aslı Enver, önceki hafta dizinin final yapmasından sonra kendi günlük işlerine dönmüştü. Oyuncu, bu süreçte sokak hayvanlarına destek olma çabalarını da yoğunlaştırma fırsatı buldu. Sarıyer’de TV100 kameraları tarafından görüntülenen Aslı Enver, Yedikule Hayvan Barınağında çekilen fotoğrafları ile de sosyal medyada takipçilerinden takdir almıştı.

Oyuncu, hayvanlara desteği ile biliniyor ve bunu bir sosyal sorumluluk olarak değil de hayatının bir parçası olarak görüyor. Aslı Enver, sadece bir iki barınağı ziyaret etmediğini, kendi çapında sıklıkla destek olmaya çalıştığını belirterek, aslında hayvan hakları konusunda ortaya çıkarmasa da arka planda birçok faaliyet yürütüyor.

Oli ismini verdiği yeni bir köpek sahiplenen ve onun travmalarını çözmeye çalışan oyuncu, “Her ay oraya gitmiyorum: Benim kendi düzenim var, kendim bir şekilde yardım ediyorum” diye konuştu. Aslı Enver, sahipsiz hayvanlara destek olma konusunda mütevazi konuşsa da perde arkasında birçok faaliyet yürüttüğü de biliniyor. Ancak oyuncu, bunları herkese göstererek yapmak istemediği için detay vermiyor.

Yeni proje konusunda soruları da yanıtlayan Aslı Enver, Babil’den sonra dinlenmek istediğini anlattı. Oyuncu, “Dinleneceğim, biliyorsunuz pandemi. Biraz sakin kalmak, evlerde kalmak daha mantıklı geliyor. Dinleniyorum” dedi.

Koronavirüs aşısı konusunda da henüz bir kararı olmadığını ve çıktığı zaman duruma bakacağını anlatan Aslı Enver’in röportajını videoda bulabilirsiniz.