Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver’in reklam filmine gelen tepkiler Babil dizisine ders olsun!

Aslı Enver’in reklam filmine gelen tepkiler Babil dizisine ders olsun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslı Enver, instagram hesabından yeni reklam filmini paylaştı. Bir ajan havasında, dövüş sahnelerinin de yer aldığı ve ünlü oyuncunun güzelliğini sergilediği görüntüler büyük beğeni topladı. Aslı Enver’in sadece hayranları değil, ünlü arkadaşları da bu reklam filminden çok etkilendiklerini belirten yanıtlar verdi.

Yasemin Kay Allen, Nur Fettahoğlu, Yağmur Tanrısevsin, Ceren Moray, Başak Parlak, Demet Akalın, Neslihan Yeldan gibi isimler Aslı Enver’in instagram hesabındaki videoya bıraktıkları yorumlarla beğenilerini iletti. Neslihan Yeldan’ın “James Bond” yakıştırması yapması da dikkat çekiciydi.

Videonun 1 saat içinde 500 binin üzerinde izlenme aldığını da hatırlatalım. Sosyal medyada yorum yapan Enver hayranları ise, “Aslı Enver an itibariyle bu teaser ile reklam filmi konusunda çıtayı yükseltmiştir. 31 Ocak’ı sabırsızlıkla bekliyorum” diye yazdılar.

Aslı Enver'in reklam filmine gelen tepkiler Babil dizisine ders olsun! 7

Bir başka dizi izleyicisi ise “Sizi şöyle birlikte bi polisiye dizide izlesem başka bir şey istemiyorum” diye yorum bıraktı.

Birçok hayran, “Aslı’yı ne zaman böyle bir rolde izleyeceğiz?” sorularını da üst üste sordu.Aslında gelen bu tepkilere bakılır ise Babil dizisinde Ayşe isimli idealist bir genç kız olarak dizide mafya babası Süleyman’ın sekreteri rolü layık görülen Enver için istihbaratçı polis olması çok da akıl dolu bir yönelim olacaktır.

Babil dizisi yaratıcıları Enver’e nasıl bir rol biçti bilinmez ama bu reklam filmine gelen tepkileri değerlendirmeye alırlar ise Ayşe karakterinin altında bir istihbaratçı polis çıkartılır ise bunun çok iyi dönüşler alacağı kesin. Belki de bu teaser dizinin yaratıcılarına bir fikir vermesi açısından da değerlendirilebilir.

İşte ünlü oyuncunun instagram hesabından paylaştığı o teaser:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

31 ocak cuma ????

Asli Enver (@aslienver)’in paylaştığı bir gönderi ()