Ana sayfa Güncel Haberler Aslı Tandoğan’dan kız çocuklarının eğitimine destek çağrısı!

Aslı Tandoğan’dan kız çocuklarının eğitimine destek çağrısı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Aslı Tandoğan, oğlu Atlas’ın fotoğrafıyla instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

Televizyon Gazetesi Detay – Aslı Tandoğan, oğlunun doğumundan sonra bir süre projelerde yer almamış, geçen sezon ise Yuvamdaki Düşman dizisinde oynamıştı. Dizinin kısa süreli olmasından sonra da başka bir projede gözükmedi.

Oğlu Atlas’ın gelecekte astronot olmak istediğini yazan Aslı Tandoğan, Koruncuk Vakfı yararına takipçilerinden destek istedi.

Kız çocuklarının eğimine destek vermeleri için takipçilerini bilgilendiren Aslı Tandoğan, aşağıdaki mesajı paylaştı:

Atlas gelecekte olmak istediği yeri uzay ve kendini astronot olarak resmetti. Kardeşiyle birlikte gezegenleri görmek istiyormuş. Çocuklar büyüklere göre imkansızın peşinde hayallerinin içinde yaşarlar ve büyükler engel olmadıkça o hayali gerçekleştirebilirler. İnanmak, çalışmak ve vazgeçmemek… Şimdi bizde hayalleri gerçek kılan Koruncuk Vakfına Easyfishoil aracılığıyla destek olalım. Siz de çocuğunuzun gelecekte nasıl bir hayat düşlediğini merak ediyorsanız, ondan resmetmesini isteyin ve #hayaliniresmet etiketiyle @easyvitailesi hesabını takip ederek paylaşın.
Yarışma sonucu seçilen 3 resim hediye kazanacak ve en önemlisi yarışmaya katılan resimler 9 Nisan Salı günü düzenlenecek Omega3 farkındalığı etkinliğinde açık arttırma ile satılarak satıştan gelen gelir Koruncukköy Urla’ya bağışlanacak.
Sizde çeşitli sebeplerden dolayı okuyamamış kız çocuklarımızın eğitimine destek vermek isterseniz Easyvit ailesi gibi Koruncuğa destek verebilirsiniz.
#hayaliniresmet
#omega3farkındalığı
#koruncuk
@easyvitailesi
@koruncuk

Aslı Tandoğan'dan kız çocuklarının eğitimine destek çağrısı! 7