Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’den Kuzey Yıldızı hayranlarına sıcacık bir veda mesajı!

Aslıhan Güner’den Kuzey Yıldızı hayranlarına sıcacık bir veda mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında Kuzey Yıldızı dizisi final yapıyor… 15 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 64. ve final bölümü ile birlikte bir maceranın daha sonuna gelindi. Aslıhan Güner ile İsmail Demirci ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin geniş bir hayran kitlesi vardı. Dizinin eğlenceli hikayesine tutuklu kalan milyonlar, artık veda vaktinin gelmesine üzülüyor.

Aslıhan Güner dizinin hayranları tarafından çok övüldü ve bu haklı bir övgüydü. Yıldız karakteri üzerine çok iyi oturan ve başarılı performansıyla da alkışlar alan Aslıhan Güner, veda mesajıyla da hayranlarına teşekkür etti. Ünlü oyuncu, twitter hesabından kısa bir veda paylaşımında bulundu.

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı dizisinin twitter hesabından paylaşılan “Emeklerine Sağlık Aslıhan Güner” şeklindeki mesaja yanıt olarak şöyle yazdı:

“Çok ama çook teşekkür ederim. Sizlerin de tüm izleyicilerimizin de emeklerine, yüreğine sağlık.”

Aslıhan Güner'den Kuzey Yıldızı hayranlarına sıcacık bir veda mesajı! 7

Dizi hayranları da Kuzey Yıldızı’nı büyük bir keyifle izlediklerini ve unutulmayacak bir proje olduğunu belirten yorumlar yaptı. Aslıhan Güner’in hem güzelliğine hem yeteneğine vurgu yapan yorumlar aslında ünlü oyuncunun hayranları ile kurduğu bağın gücünü gösteriyordu.