Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola açtı ağzını yumdu gözünü: Ciğeriniz yana yana ölün!

Ezgi Mola açtı ağzını yumdu gözünü: Ciğeriniz yana yana ölün!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Şu sıralar sevgilisi Mustafa Aksakallı ile birlikte işlettikleri Alaçatı’daki mekanında olan Ezgi Mola, toplumsal, sosyal konularda olduğu kadar hayvanlarla ilgili yaşanan pek çok olayda da tavrını sert bir şekilde koymaya devam ediyor.

3 köpeği olan ve her fırsatta can dostlarıyla eğlenceli anlarını sosyal medya hesabından paylaşan Ezgi Mola, hayvanlarla ilgili yaşanan trajik durumlar konusunda her zaman hassaslığıyla biliniyor.

Duyarlılığıyla örnek davranışlar sergileyen Ezgi Mola, kimi trajik olayları instagram sayfasından ifşa ederek lafını da esirgemiyor!

Her gün bir başka canın yitirildiği vahşet dolu, üzücü haberlerden birisi daha gündeme düştüğünde Ezgi Mola yine kendisini tutamadı ve bu tür insanlara karşı duygularını açıkça ifade etmekten de çekinmedi.

Sosyal medyada bir anda yayılan olay dün yaşandı. İstanbul Yeniköy’de Nero isimli bir köpeğin Alp Erkin isimli kişi tarafından tabancayla vurulup öldürülmesi olayı üzerine Ezgi Mola konuyla ilgili detayları paylaşıp “Ciğeriniz yana yana ölün, siz bitin artık Allahın belaları” diyerek tepkisini ortaya koydu.

İşte Ezgi Mola’nın paylaşımları:

Ezgi Mola açtı ağzını yumdu gözünü: Ciğeriniz yana yana ölün! 8

Ezgi Mola açtı ağzını yumdu gözünü: Ciğeriniz yana yana ölün! 9