Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslıhan Gürbüz’den takipçisine sert ayar: Tuvalet terliğiyle özüne döndürmek lazım!

Aslıhan Gürbüz’den takipçisine sert ayar: Tuvalet terliğiyle özüne döndürmek lazım!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Geçtiğimiz sezon ekranın en çok konuşulan dizilerinden olan Star TV’nin Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve karakterini oynayan Aslıhan Gürbüz, sosyal medyadan bir takipçisine ince yollu bir ayar verdi!

Sosyal medyayı özellikle Çarşamba günleri fazlasıyla yoğun kullanan Gürbüz, hesabını sosyal sorumluluk olarak gördüğü, kaybolan hayvanlar için açıyor.

Gürbüz, evcil hayvanlarını kaybedenlerin sosyal medya mesajlarını yayınlayarak destek vermeye çalışıyor.

Özel paylaşımları pek çok ünlü gibi etkin bir şekilde yapmayan ve çok nadir kendisiyle ilgili fotoğraflar paylaşan Gürbüz, instagram hesabının Story bölümünden kendisine gelen kayıp hayvanlarla ilgili mesajları değerlendirmeyi tercih eden bir isim.

Gürbüz’ün bu duyarlı yaklaşımı büyük takdir görürken, bir takipçisinin ilginç sözleri ise çok şaşırttı.

Aslıhan Gürbüz'den takipçisine sert ayar: Tuvalet terliğiyle özüne döndürmek lazım! 8

Tuhaf bir eleştiri getiren takipçisinden gelen mesajı  instagram’ın Story bölümünden paylaşan Aslıhan Gürbüz, yanıtını da vermeyi ihmal etmedi!

Takipçinin “Pardon neden diğer ünlüler gibi storyler paylaşmıyorsunuz da her gün hayvan sahipleri için hikayeler atıyorsunuz? Bu ilanlar için zaten bir sürü sayfa var?Özünüze dönebilirsiniz” şeklindeki sözlerine Aslıhan Gürbüz, “Bunun böylesini tuvalet terliği ile özüne döndürmek lazım ‘balkabağı’ laf söylüyor” notuyla yayınladı.

İşte Aslıhan Gürbüz’ün o paylaşımı:

Aslıhan Gürbüz'den takipçisine sert ayar: Tuvalet terliğiyle özüne döndürmek lazım! 9