Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Gürbüz’den Ufak Tefek Cinayetler’e okkalı yorum: Acıttıysak affola!

Aslıhan Gürbüz’den Ufak Tefek Cinayetler’e okkalı yorum: Acıttıysak affola!

tarafından zk zk

Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’deki Merve rolüyle dikkatleri üzerine çeken Aslıhan Gürbüz, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajında, dizinin erkek dünyasına yaptığı çıkarma için “Erkekler tokat yemiştir, acıttıysak affola!” yorumunu yaptı.

Gürbüz, dizide iktidar peşinde koşan karakterlerin günümüzdeki insan modelini yansıtmasıyla ilgili bir değerlendirme üzerine şunları söylüyor:

” Güçlü olma, gücün yanında durma isteği insanın koduna işlemiş durumda. Kimileri gücü; hayatta kalma seçeneği olarak, kimileri koca kitleleri büyüleyerek birlikte güzel bir yaşam yaratmak olarak, kimileri de yine o kitlelere hükmederek kendine ve yaptıklarına biat olarak yorumluyor. Bu güç ve gücün yanında olma isteği daha parıltılı bir halde ‘Sarmaşık’ta var, işin içine ince topuklu girdi diye inkâr edemeyiz.”

Aslıhan Gürbüz'den Ufak Tefek Cinayetler'e okkalı yorum: Acıttıysak affola! 7

Aslıhan Gürbüz, Sarmaşık’taki ilişkilerin kadınların iç dünyasını yansıtmasıyla ilgili olarak sorulan ‘Sarmaşık’taki ilişkiler, kadınlara dair izleyenin yüzüne ne vuruyor?’ sorusuna bakın nasıl çarpıcı bir yanıt veriyor:

“Yüzüne vurulanı cinsiyetine göre ayıracaksak erkeklere vuruyoruzdur, kadınların zaten bildiği bir dünya. Erkekler kadın beyninin bu kadar komplike olmasından dolayı bir tokat yemiştir herhalde, acıttıysak affola!”

Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN