Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sedanur cinayetinde şok gelişme! Tecavüz bulgusuna rastlandı!

Sedanur cinayetinde şok gelişme! Tecavüz bulgusuna rastlandı!

tarafından zk zk

Kars’ta kaybolduktan 7. gün sonra taşlar arasında cesedi bulunan minik Sedanur’la ilgili gelişme yürekleri dağladı!

Vahşice öldürülen 9 yaşındaki Sedanur’da tecavüz bulgusuna rastlandı!

KARS’ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde 16 Eylül’de kaybolduktan 7 gün sonra dün sabah saatlerinde cansız bedeni bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel’in otopsisinde tecavüz bulgusuna rastlandığı ifade edildi.

Kaybolduğu ilk günlerde öldüğü tahmin edilen Sedanur Güzel’in cesedinde sıcak ve havasız ortam nedeniyle kurtlanma oluştuğu belirlendi.

Morarma kurtlanma nedeniyle vücuttaki darp izlerini tanımlayamayan uzmanlar, Sedanur Güzel’in öldürüldüğünün kesin olduğu yönünde görüş bildirdi.

Yine morarma kurtlanma nedeniyle kesin ölüm nedenini belirleyemeyen uzmanlar, kan, DNA ve iç organlarından örnekler aldı. Tecavüz bulgusuna da rastlayan uzmanlar, aldığı örneklerle bunu da kesinleştirecek.

atv ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinin yoğun bir çaba sergileyerek bulunmasına çalıştığı Sedanur’un cesedine ulaşılmıştı.

Ailesinin Müge Anlı’nın programına katılmak için İstanbul’da olduğu sırada cesedi bulunan Sedanur Güzel’in otopsisi yapıldı.

Erzurum Adli Tıp Kurumu’na getirilen Sedanur Güzel’in cenazesi 6 saat süren otopsinin ardından toprağa verilmek üzere ambulansla köyüne götürülmek üzere Adli Tıp kurumundan alındı.

Yapılan otopside cesette yaşanan çürüme nedeniyle laboratuvar sonuçlarına göre otopsi kesin raporunun açıklanacağı belirtildi.

Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde evinden meyve toplamak için çıkan ve 7 gün sonra taşlar arasında cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.