Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus’ın Halit Ergenç başrolündeki Nomen dizisinden beklenen haber geldi!

Disney Plus’ın Halit Ergenç başrolündeki Nomen dizisinden beklenen haber geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir ekranda olmayan ünlü oyuncu Halit Ergenç, bir süre önce Türkiye pazarına giriş yapan Disney Plus’ın iddialı yapımlarından birisi olacağı tahmin edilen Nomen isimli dizinin çekimlerine hazırlanıyor. 14 Haziran’da açılan Disney Plus’ın marka elçisi de olan Halit Ergenç, kendisini özleyen hayranlarının meraklı bekleyişi sonrası Nomen dizisinde oynayacağı öğrenilmişti.

Oyuncunun yeni dizisi merakla bekleniyor. Diziyle ilgili yeni gelişmeler ise ortaya çıkmaya başladı. Son olarak Babil dizisinde oynayan Halit Ergenç, bu kez dijital bir proje ile izleyici karşısına çıkacak. Sevilen oyuncu, geçtiğimiz aylarda yeni bir projesi olup olmadığı ile ilgili sorulara, henüz bir netlik olmadığı yanıtını vermişti.

Bir süredir ismi Disney Plus’ın Nomen dizisiyle anılan oyuncunun, sıradışı bir hikayesi olduğu konuşulan dizide yine sıradışı bir karaktere hayat vereceği konuşuluyor. Heyecanla beklenen diziyle ilgili olarak oyuncunun hazırlıklarına da başladığı ifade ediliyor.

Disney Plus'ın Halit Ergenç başrolündeki Nomen dizisinden beklenen haber geldi! 63

Diziyle ilgili çalışmaların hız kazandığı ve çekimlerine başlanması için de harekete geçildiği gündeme gelmekte. Halit Ergenç’in en son 2020’de oynadığı Babil dizisinden sonra yeniden kamera karşısına geçecek olması, usta oyuncuyu izlemek isteyenler için meraklı bir bekleyişi de beraberinde getirdi.

Oyuncunun yeni rolü için hazırlıklarına başladığı konuşuluyor. Gelen teklifi kabul ettikten sonra oyuncunun provalara katıldığı ifade ediliyor.

Dizide karısının komada olması sonrasında yaptığı buluş ile onunla telepatik yöntemlerle anlaşan bir adamın hikayesi anlatılıyor. Dizide ayrıca Songül Öden ve Melis Sezen de başrolde Halit Ergenç’e eşlik edecek.

Disney Plus'ın Halit Ergenç başrolündeki Nomen dizisinden beklenen haber geldi! 64

Zafer Külünk’ün hikayesini yazdığı Nomen dizisi, Disney Plus’ın büyük önem verdiği bir proje. Deniz Türkali’nin de kadrosuna katıldığı belirtilen dizinin ön hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğu ve çekimlerine de yakında başlanacağı ifade ediliyor.