Ana sayfa Dizi Haberleri Asu, kızının hastalığını mı öğrendi? Kızım dizisindeki sürpriz ziyaretin anlamı ne?

Asu, kızının hastalığını mı öğrendi? Kızım dizisindeki sürpriz ziyaretin anlamı ne?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
TV8’de yarın akşam (16 Kasım) yeni bölümü ekrana gelecek olan Kızım dizisinde, sürpriz bir karşılaşma yaşanacak.

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizide, Demir, kızının hastalığını öğrendikten sonra ona daha iyi bir hayat sunmak için çabalamaya başlıyor.

Demir’in Öykü için ilk yaptığı, ona bir yuva vermek olacak. Yeni bir ev kiralayan Demir, Öykü’yü sevinçten ağlatacak.

Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra baba kız arasında daha duygusal bir yakınlık oluşuyor. Demir, tam bir baba gibi Öykü’yü koruyup kollamaya ve ona kucak açmaya başlayacak.

Baba kızın bu yakınlaşması, ekran başındaki izleyicileri duygulandırırken, sürpriz ziyaretçi ortaya çıkıyor!

Öykü’nün annesi Asu, 9. bölüm 3. tanıtımında görülüyor.

Asu, kızının hastalığını mı öğrendi? Kızım dizisindeki sürpriz ziyaretin anlamı ne? 7

Asu, Demir’in yeni tuttuğu eve geliyor. Kapıyı Öykü açıyor. Öykü ilk kez annesi ile karşı karşıya geliyor.

En çok merak edilen soru da Öykü’nün gerçekten Demir’in kızı olup olmadığı. Asu’nun daha önceki bölümlerde yaptığı konuşmalardan, büyük ihtimalle Demir’in Öykü’nün babası olmadığı ortaya çıkacak gibi duruyor.

Çünkü Asu, annesinin mezarına gittiğinde, kızının çok akıllı olduğunu ve kendisine bir baba bile yaptığını söylemişti. Bu sözler dikkatli izleyicilerin de gözünden kaçmadı.

Şimdi gözler Kızım dizisinin yeni bölümünde. Asu, Öykü’nün kızı olduğunu söyleyecek mi büyük bir merakla bekleniyor. Asu, kızının hastalığını öğrendi mi ve bu yüzden mi geldi evlerine? Yeni bölümde bu soruların yanıt bulmasını bekliyor izleyiciler.

İşte Kızım dizisi 9. bölüm 3. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Öykü’nün hastalığını öğrenen Demir, bu durumla başa çıkmak için çaba sarf ediyor. Demir, kızının hastalığını öğrendikten sonra daha da güçlü olması gerektiğini düşünüyor.

Öykü’nün günlüğünde yazdıklarını okuyan Demir bir kez daha çaresizlikle yüzleşiyor! Öykü’nün hastalığının tedavisi için gerekli ilaçları almak için paraya ihtiyacı olan Demir bir kez daha yanlış bir yola giriyor ve Cemal hemen planını devreye sokuyor.

Candan’ın hayatına sızan Cemal artık Demir’in karşısına çıkmaya hazır. Candan’ın yanında Cemal’i gören Demir büyük şok yaşayacak.