Ana sayfa Sosyal Medya Atiye dizisinin olay adamı Metin Akdülger, sürpriz projelerle geliyor!

Atiye dizisinin olay adamı Metin Akdülger, sürpriz projelerle geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Oyuncu Metin Akdülger, XOXO Digital’in Youtube kanalında bir söyleşiye katıldı. En son yer aldığı Netflix’in Atiye dizisinde Ozan karakterini canlandıran oyuncu, büyük beğeni toplamıştı. Dizideki karakteri ile uzun süre konuşulan Akdülger, karantinada olduğu süre içinde üretmeye de devam etmiş. Ünlü oyuncu, hayranlarına yeni projeleriyle ilgili küçük detaylar verdi. Pandemi döneminde pek çok oyuncu gibi dijital üzerinden hem süreci hem de yeni projeleri ile ilgili bilgiler veren Akdülger, uzun süredir karantinada olduğunu, spor yaptığını, senaryo yazdığını, yemek yaptığını ve en çok arkadaşlarını özlediğini anlattı.

‘Neleri özlemedin?’ şeklindeki bir soruya, “İstanbul’un trafiğini, insanların saygısızlıklarını özlemedim” diyen Akdülger, geçtiğimiz günlerde biraz daraldığını ve araba ile Belgrad ormanlarına doğru gittiğini anlatarak “Biraz hava almak istedim. Oraya gidene kadar trafikte olmak bana yetti. Ben hiç sevmiyorum. İstanbul’un o saygısız trafiğini hiç özlememişim. Beni kalabalıklar ve düşüncesizlikler falan çok üzüyor ve ben kişisel algılıyorum. Trafikte falan kişisel algılıyorum. O yüzden beni üzüyor. Onun için hiç özlemedim” diye konuştu.

Atiye dizisinin olay adamı Metin Akdülger, sürpriz projelerle geliyor! 7

Tüm dünyada yaşanan Covid 19 salgınıyla birlikte yaşanan Pandemi sürecinde herkesin birbirine destek olması gerektiğini ve aynı zamanda insanların kendi içine dönüp düşünmesi gerektiğini de ifade eden Metin Akdülger, kronik astımı olduğunu, başlarda korktuğunu anlattı.

HAYRANLARINA YENİ ŞARKI MÜJDESİ

Uzun süredir müzikle uğraştığını anlatan Metin Alkdülger, dijitalleşme ile birlikte bir yol aldıklarını, bir şarkı çıkardıklarını ve her hafta pandemi öncesinde Bursa’da bulunan arkadaşlarıyla bir araya geldiklerini söyledi. Akdülger, çalışmalarına ara vermediklerini ve dijital ortamda hala devam ettiklerini anlatarak “İçsel bir özgürleşme yaşattı bu bana” diyerek karantina günlerinde evde olmanın da ona alan yarattığını belirtti.

Bu arada senaryo çalışmaları da yaptığını söyleyen Metin Akdülger, bir arkadaşıyla uzun süredir bir projeleri olduğunu, evde olmasıyla birlikte her ne kadar kısıtlanmış olsa da iç dünyasında daha üretken olduğunu ifade ederek “Dinginleştim açıkçası ve bu üretimimi arttırdı. Böyle bir özgürleşme getirdi bana. Kendime çok daha mesai harcadığım için şu an –insanların bilerek yaptığı bir şey değil ama- baskı hissetmiyorum şu anda üzerimde. Bu iyi bir şey mi, kötü bir şey mi bilmiyorum ama böyle bir durum bu, kısa vadede benim için iyi” dedi.

45’lik çıkaracaklarını 2 şarkı hazırladıkları ifade eden Metin Akdülger, kendisini müzisyen olarak tanımlamadığını anlatarak nedenini de şöyle aktardı: “Ben öyle tanımları sevmiyorum çünkü insanlarda bir beklenti yaratıyor. Oyuncu olarak ortaya çıktığımda insanlar röportajlarda sorduğunda, yaşça daha küçükken ‘oyuncuyum’ demeye çekiniyordum. İçini doldurmazsam sıkıntı yaratır. O yüzden bu tanımları sevmiyorum. Müzisyen olarak tanımlamıyorum kendimi ama çok eğleniyorum ve güzel geri dönüşler alıyoruz, mutlu oluyoruz buna. Müzisyenlik buysa müzisyenim ama o büyük tanımların içine girmek istemiyorum o iddialı tanımların.”