Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Maraşlı dizisinde beklenmedik ayrılıklar, iki ünlü isim diziyi bıraktı!

atv’nin Maraşlı dizisinde beklenmedik ayrılıklar, iki ünlü isim diziyi bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun büyük ilgi görmesi beklenen dizilerinden birisi de Maraşlı… Bizim Hikayi ile öne çıkan Burak Deniz ile, Elimi Bırakma’nın ardından Aşk 101’de de başarılı performans ortaya koyan Alina Boz, yeni dizide başrolde buluştu.

İkisi de son dönemin en beğenilen isimlerinden ve uyumları çok merak ediliyor. Maraşlı dizisinin çekimlerine başlandığı da daha önce açıklanmıştı. Diziden gelen son bilgiler ise iki ismin ayrıldığını ortaya koydu.

atv’de izleyicilerle yakında buluşması beklenen dizide yönetmen değişikliğine gidilecek. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre usta yönetmen Kudret Sabancı, ilk 3 bölüm çekimlerini yaptıktan sonra affını istedi.

atv'nin Maraşlı dizisinde beklenmedik ayrılıklar, iki ünlü isim diziyi bıraktı! 9

Yapımcı ile görüşen Sabancı’nın sağlık sorunları nedeniyle diziyi bıraktığı ortaya çıktı.

Hazırlıkları devam eden dizide ilk 3 bölümün iç içe çekildiği ve bundan sonra yola yeni bir yönetmen ile devam edileceği belirtiliyor.

Yeni yönetmen henüz belli olmadı. Çekimlerin de yönetmenin belirlenmesinden sonra yeniden başlayacak.

Dizide bir başka değişiklik daha yaşandı. Kötü adam Savaş karakterine hayat eren Abdül Süsler’in diziden ayrıldığı ortaya çıktı.

atv'nin Maraşlı dizisinde beklenmedik ayrılıklar, iki ünlü isim diziyi bıraktı! 10

Süsler’in yerine ise Saygın Soysal ile anlaşma yapıldığı ifade ediliyor. Saygın Soysal en son Netflix’te yayınlanan Hakan Muhafız isimli dizide Mergen karakterini canlandırmıştı.

2000’li yılların ortalarından itibaren oyunculuk yapmaya başlayan Soysal, Asi dizisindeki Aslan karakteri ile büyük dikkat çekmişti.

atv'nin Maraşlı dizisinde beklenmedik ayrılıklar, iki ünlü isim diziyi bıraktı! 11

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mercan Ağa olarak izlediğimiz Soysal, Kara Para Aşk’ta ise Metin karakteri ile ününe ün kattı.

Payitaht Abdülhamid dizisinde Theodar Herzi olarak izlediğimiz oyuncu, Çukur’da ise Ersoy karakterini canlandırmıştı.