Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisi Parmaklıklar Ardında’ya benzerse efsane olur!

Avlu dizisi Parmaklıklar Ardında’ya benzerse efsane olur!

tarafından ker_def

Avlu dizisi Parmaklıklar Ardında'ya benzerse efsane olur! 7

AVLU DİZİSİNDEN DETAYLAR

Limon Film’in Star TV için çekeceği yeni dizi Avlu, 140 ülkede gösterilen ‘Prisoner’ dizisinden uyarlandı.

Bir süre önce Oyuncu Canan Ergüder’le evlenen ve baba olmaya hazırlanan Kenan Ece, Avlu dizisiyle anlaştı. Demet Evgar, ‘Avlu’da hapishane ortamı ile yeni tanışan ve kızından ayrılmanın acısını üzerinden atamayan bir kadına hayat verecek. Dizide Demet Evgar’ın kızı ve diğer genç erkek rolünü canlandıracak oyuncuları bulmak için yaklaşık 800 oyuncuyla deneme çekimi yapıldı. Dizinin hapishane sahnelerinin çekileceği Ümraniye’deki platonun yapımı 4 ay sürdü.

Yapımcılığını Limon Film – Hayri Aslan’ın üstlendiği, yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yapacağı, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin kadrosunda Demet Evgar, Nursel Köse, Rüçhan Çalışkur, Gamze Topuz ve Ceren Moray yer alıyor. 140 ülkede 25 yıldır gösterilen Prisoner dizisinden uyarlanan Avlu, merakla bekleniyor.

Dizi için İstanbul – Ümraniye’de dev bir plato kuruldu. Platonun kurulması tam 4 ay sürdü. Hapishane sahnelerinin burada çekileceği dizi 140 ülkede 25 yıldır gösterilen “Prisoner” dizisinden ülkemize uyarlanıyor. Dizi, hapishane ortamı ile yeni tanışan ve kızından ayrılmanın acısını üzerinden atamayan bir kadının çarpıcı öyküsü üzerinden ilerleyecek.

Dizide Demet Evgar’ın kızı ve diğer genç erkek rolünü canlandıracak oyuncuları bulmak için yaklaşık 800 oyuncuyla deneme çekimi yapıldı.

”Avlu”nun çekimleri Aralık sonunda başladı. Dizinin Şubat ayı içinde yayında olması bekleniyor.

Dizide hapishane ortamı ile yeni tanışan ve kızından ayrılmanın acısını üzerinden atamamış bir kadının çarpıcı öyküsü üzerinden ilerleyecek.