Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinde izleyenler onu tanıyamıyor! Azra, Deniz ve Kudret’ten sonra yeni fenomen isim oldu!

Avlu dizisinde izleyenler onu tanıyamıyor! Azra, Deniz ve Kudret’ten sonra yeni fenomen isim oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin başrolünde oynadıkları Star TV’nin sevilen dizisi Avlu’nun ilginç karakterlerinden birisi de Rüzgar.

Ece Aksel’in oynadığı Rüzgar karakterinin, dizideki Kudret, Deniz ve Azra karakterlerinden sonra gittikçe fenomen olmaya başladığı da görülüyor.

Saçlarının kesim şekli, tavırları ve kafasındaki dövmeyle dikkat çeken Rüzgar’ı, Ece Aksel oynuyor. Tiyatro mezunu olan oyuncu, müzik alanında da yetenekli bir isim. Ayrıca, tiyatroda sahne arkasında da farklı alanlarda çalışmış bir isim.

Ece Aksel, dizide oynadığı Rüzgar karakteriyle dikkatleri çekti ama daha önce başka dizilerde de rol aldı.

Aksel’in uzun saçlı halini görenler, onu tanımakta zorluk çekiyor.

Avlu dizisinde izleyenler onu tanıyamıyor! Azra, Deniz ve Kudret'ten sonra yeni fenomen isim oldu! 9Avlu dizisinde izleyenler onu tanıyamıyor! Azra, Deniz ve Kudret'ten sonra yeni fenomen isim oldu! 10

Dizinin tekrarlarını izleyenler, sosyal medyada Rüzgar karakterine olan beğenilerini sunmaya devam ediyorlar.

Sezon finalinde iki kez bıçak darbesi yiyen Rüzgar’ın ölüp ölmeyeceği büyük merak konusu. Ancak şimdiden fenomenleşti bile.

Ece Aksel kimdir?

2005 senesinde Show Tv’de yayınlanmış olan Çapkın adlı dizide Fatma karakteri ile kariyerine başlayan oyuncu Aralık 1983, İstanbul doğumlu. 2007 yılında Zeliha’nın gözleri adlı Star Tv’de yayınlanmış olan dizide Ece karakterine hayat veren oyuncu, 2008 senesinde Kız Takımı adlı dizide de Halide karakteri ile adını duyurmuştur. Oyunculuk dışında oyuncu eğitmeni de olan Aksel, Kar Beyaz adlı sinema filminde eğitmen olarak görev yapmıştır.

Avlu dizisinde izleyenler onu tanıyamıyor! Azra, Deniz ve Kudret'ten sonra yeni fenomen isim oldu! 11

Ghost in the pool adlı kısa filmde yer alan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Müzik alanında da yetenekli olan oyuncu Tarkan ve İskender Paydaş’la da beraber çalışmıştır. Farklı tarzıyla dikkatleri üzerine toplamayı başaran yetenekli oyuncu Avlu dizisi için de farklı bir tarzı ile izleyenleri şaşırttı.

AVLU DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Oynadığı diğer dizilerdeki imajına karşın, Avlu’daki halini görenler tanıyamıyor!  Ece Aksel, aynı zamanda dövüş sporlarıyla da oldukça ilgili bir isim.

Bakın bir izleyici sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla Aksel’in geçirdiği değişimi fotoğraflarla nasıl ortaya koymuş: