Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinde neler oluyor? Demet Evgar merak edilen soruyu yanıtladı!

Avlu dizisinde neler oluyor? Demet Evgar merak edilen soruyu yanıtladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Evgar,bu sezon tiyatroda 39 Basamak isimli oyunla izleyicilerin karşısına geçti.14 Eylül’de ilk gösterimi yapılan oyunda; Okan Yalabık, Engin Hepileri, Bülent Şakrak ile birlikte yer alan Evgar,önceki gün ilk gösterimi yapılan Aşk Geçmişim tiyatro oyununda görüntülendi.

Kameralara açıklamada bulunan oyuncu, projenin hayata başlaması ile rahatladığını ve artık sosyalleşmek için vakit bulabildiğini anlattı.

Avlu dizisinin Netflix’te eski bölümleriyle başlayacağını anlatan Demet Evgar, dizinin dijital platformda eski bölümlerinin 3 sezon olarak yayınlanacağını.Sonrasında ise yeni bölümler için Ocak’ta başlama durumu olabileceğini anlattı. Başka projelerden tekilf gelirse “Avlu’ya başka bir gönül bağım var. Öncelik tabii ki Avlu’nun” şeklinde konuştu.

Hayatından memnun olduğunu, vakti olduğunda evde takılmayı tercih ettiğini belirten Demet Evgar, “Ben çok erken kalkan bir insanım. 6 buçukta falan kalkıyorum. O yüzden erken yatmam gerekiyor. Doğada vakit geçirmeyi seviyorum” açıklamasını yaptı.

Demet Evgar’ın Uçankuş TV ekranındaki açıklamalarını videodan bulabilirsiniz: