Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinde olay üstüne olay! Oktay ölümle burun buruna, Kudret yeni hamle peşinde!

Avlu dizisinde olay üstüne olay! Oktay ölümle burun buruna, Kudret yeni hamle peşinde!

tarafından zk zk

Star TV’de Perşembe akşamı 38. bölümü yayınlanacak olan Avlu dizisinin yeni bölümünde Kudret, cezaevinde yine ortalığı karıştırıyor!

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizinin yeni bölümünden yayınlanan 2. tanıtımda Kudret’in kışkırtmaları sonucu Deniz soğukkanlı kalmaya çalışsa da Azra duramıyor.

Televizyongazetesi/Detay

Kudret ve yanındakilere tepki veren Azra’yı Deniz durduruyor. Bu arada Zerrin, Murat ve Deniz’in konuşmalarına şahit olacak. Murat, Deniz’e Zerrin’e yakın davranmanın kendisine ne kadar zor geldiğini anlatıyor.

Avlu dizisinde olay üstüne olay! Oktay ölümle burun buruna, Kudret yeni hamle peşinde! 7

Bu sözleri duyan Zerrin’in yeni planı merakla beklenirken, Oktay da ölüm kalım savaşında! Zerrin’in adamının onu sıkıştırdığı ve bir yerde asılı kaldığı görülüyor Oktay’ın.

Avlu dizisi yeni bölümde yine heyecanı doruğa çıkaracak bir bölümle ekrana gelecek.

İşte Avlu 38. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Deniz, Zerrin’in hamlesine karşı direnebilecek mi?

Zerrin bir yandan aklının içindeki uğultuyla boğuşurken bir yandan da Deniz’i alt etmek için yaptığı hamlelere bir yenisini daha ekler… Deniz, geçmişten gelen bu sert rüzgara karşı direnebilecek midir?

Oktay ise nasıl bir tehlikenin içine sürüklendiğinden habersizdir. Tolga’nın bulduğu ipucu onu tahmin bile edemeyeceği bir noktaya sürükler.