Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisindeki büyük şoklara hazır olun! Alp öldü ama şokun büyüğü cezaevinde!

Avlu dizisindeki büyük şoklara hazır olun! Alp öldü ama şokun büyüğü cezaevinde!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’nin Perşembe akşamları yayınlanan dizisi Avlu’da, Deniz’in Alp’i öldürüp öldürmediği yeni bölüm tanıtımında ortaya çıktı.

Tanıtımda, Deniz’in sonunda kızı Ecem’in intikamını aldığı ve Alp’i öldürdüğü görülüyor.

Haber Kudret’e ulaştığında, yer yerinde oynayacak! Zerrin müdüre saldıran Kudret, tüm mahkumlara, Deniz ile beraber hareket eden herkese büyük bir gözdağı verirken, beklenmedik bir gelişme de Avlu izleyicisini bekliyor.

Avlu dizisindeki büyük şoklara hazır olun! Alp öldü ama şokun büyüğü cezaevinde! 7

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizinin yeni bölüm tanıtımında, elinde çantası ile cezaevine giren bir kişi dikkat çekiyor. Tanıtımı izleyenler, bu kişinin Melis müdür olduğunu düşünüyor.

Eğer tahminler doğru ise Zerrin görevinden alınırken yerine yeniden eski müdür Melis gelecek. Bu kişinin kimliği şimdilik esrarını korurken, cezaevinde yeni dengelerin ortaya çıkacağı da anlaşılıyor.

Bir süre önce Sinem Kobal’ın, Avlu dizisinin kadrosuna katılacağı ile ilgili haberler gündeme gelmişti. Yüzü görünmeyen kişinin Kobal olma ihtimali de sosyal medyada dillendiriliyor. Şimdi herkes bu görüntüdeki kişinin kim olduğunu merakla bekliyor.

İşte 22. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Deniz Hapishaneden Kaçıyor

Deniz’in beklenmeyen hamlesi cezaevi içinde ve dışında fırtınalar kopmasına neden olmuştur. Zerrin, öfkeden deliye dönmüş, Kudret korkudan ne yapacağını şaşırmıştır. Tüm cezaevi nefesini tutmuş bir ses, bir haber beklemektedir. Deniz, sürpriz bir ismin de yardımıyla hedefine adım adım yaklaşmaktadır. Fakat hesaba katmadığı haince kurulmuş bir tuzak onu beklemektedir.