Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisine Hülya Avşar’ın gelmesi bir taktik mi?

Avlu dizisine Hülya Avşar’ın gelmesi bir taktik mi?

tarafından zk zk
Star TV’de sezonun en çok konuşulan ve farklı hikayesiyle izleyenleri hızla yakalayan Avlu dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor.

Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin başrolünde oynadıkları dizi, son derece heyecanlı bir bölümle sezon finali yaptı.

Deniz’in Kudret’i öldürdüğü sahneden sonra, yeni bölümlere merak daha da arttı. Bu arada sezon sonunda Cezaevi’nin müdürü Melis’in işten alınmasından sonra yeni gelecek müdürün kim olduğu da konuşulmaktaydı.

Limon Yapım’ın imza attığı dizide yeni müdür olarak Hülya Avşar’a teklif gittiği, Avşar’ın psikopat bir Cezaevi Müdiresi’ni oynaması istendiği haberleri gündeme geldi.

Sosyal medyada ise diziyi izleyenler Avşar isminden pek hoşlanmadı ve tepki vermeye başladılar. Hatta yerine Canan Ergüder, Vahide Perçin isimlerini öneren izleyiciler eleştirilerine devam ediyor.

Avlu dizisine Hülya Avşar'ın gelmesi bir taktik mi? 7

Peki bu ısrara rağmen Hülya Avşar gelebilir mi? Neden Avşar isminden diretiliyor?

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde konuyla ilgili bakın nasıl bir değerlendirme yapıyor:

“Konuşturmak meselesi

Hülya Avşar, “Avlu” (Star TV) dizisine girer mi bilemem? Ama bildiğim şu ki en iyi yaptığı işlerden biri olan oyunculukta antrenmanlı olmanın faydasını hemen her işinde sonradan görüyor. Bu kendisi için avantaj elbette…

Ha, gelelim ekran karşısındakilere. İzleyiciden gelen tepki maillerine baktıkça hani “adı yeter” derler ya, bir TV kritikçisi olarak öyle hissediyorum. Ve yapımcının istediğinin de tam olarak bu olduğunu düşünüyorum; “hep konuşulmak hep konuşturmak!”…”