Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinin Azra’sı Ceren Moray’ın kiminle evli olduğunu biliyor musunuz?

Avlu dizisinin Azra’sı Ceren Moray’ın kiminle evli olduğunu biliyor musunuz?

tarafından zk zk

Avlu dizisinin Azra'sı Ceren Moray'ın kiminle evli olduğunu biliyor musunuz? 8

Diyarbakırlı olmasıyla ilgili de ilk zamanlar zorluk yaşadığını belirten Moray, “İlkokulda “Nerelisin” diye sorduklarında direkt annemin memleketi Kastamonu’yu söylerdim. Diyarbakır demezdim. Bir kere söyledim. O bakışlar çok rahatsız ediciydi.Liseye kadar devam etti. Sonra insanların bakışını umursamamaya başladım. “Saçma olan onların bakışı, benim durumum değil” diye bakmaya başladım” ifadesini kullanıyor.

Avlu dizisinin Azra'sı Ceren Moray'ın kiminle evli olduğunu biliyor musunuz? 9

Ceren Moray’ın 2003 yılında tam 15 yıl önce yayımlanan bir dizide rol aldığını pek kimse bilmiyor. Levent Üzümcü, Müjde Ar gibi isimlerin rol aldığı Serseri Aşıklar dizisi, Moray’ın ilk ekran tecrübesi.

Bu diziden sonra yolu açılan Ceren Moray, önce bir kaç yıl ara verip eğitimini tamamlayıp ve Kavak Yelleri dizisindeki Su karakteriyle ekrana geri döndü ama asıl yıldızını parlatan dizi ise O Hayat Benim dizisi oldu.

Dizide Efsun karakterini canlandıran ve daha ilk bölümlerde başrolün önüne geçerek dizinin başrolü haline gelen Ceren Moray, gerçek anlamda başarılı bir oyunculuk performansı ile dikkat çekti.

Dizide zengin yaşantıya uyum sağlamaya çalışan varoş bir kızı canlandıran ünlü oyuncu, dizinin bu denli popüler olmasındaki etkisi de büyüktü.