Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinin Ecem’i Eslem Akar, 4N1K dizisinde ilginç bir tesadüfle ekrana dönüyor!

Avlu dizisinin Ecem’i Eslem Akar, 4N1K dizisinde ilginç bir tesadüfle ekrana dönüyor!

tarafından zk zk
Star TV’de yayınlanan Avlu dizisinde Ecem karakterinin ölmesiyle diziden ayrılan Eslem Akar, bu kez Fox’un yeni gençlik dizisi 4N1K İlk Aşk ile ekrana geri dönüyor.

Yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel’ın üstlendiği, senaryosunu Ferhat Ergün’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Murat Onbul’un oturduğu, FOX’un merakla beklenen dizisi 4N1K İlk Aşk’ta genç yıldız Eslem Akar da yer alıyor.

Başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar’ın paylaştığı, izleyici ile buluşmak için gün sayan “4N1K İlk Aşk”ta genç oyuncu, okul müdürünün kızı Ecem olarak sevenlerinin karşısına çıkacak.

Eslem Akar’ın Avlu dizisinde oynadığı karakter de Ecem ismini taşıyordu. Bir tesadüf mü yoksa bilerek mi bu isim verildi, herkesin merak konusu!

Avlu dizisinin Ecem'i Eslem Akar, 4N1K dizisinde ilginç bir tesadüfle ekrana dönüyor! 8

Bülent Akış ile baba-kızı oynayacak Eslem Akar, projeye dahil olmaktan son derece mutlu.

“Ecem; filmde olmayan, sonradan eklenen bir karakter. Ben çok sevdim, umarım izleyici de sever. Setteki sıcak ve keyifli ortamı ekrana da taşıyacağımızı düşünüyoruz.” Diyen oyuncu, ilk defa kamera karşısına çıktığı Bülent Alkış ile de çok iyi anlaştıklarını belirtti.

Dikkat çeken kadrosu ve eğlenceli hikayesi ile “4N1K İlk Aşk” ilk bölümüyle 6 Temmuz Cuma saat 20.00’de FOX’ta.

Avlu dizisinin Ecem'i Eslem Akar, 4N1K dizisinde ilginç bir tesadüfle ekrana dönüyor! 9