Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu’nun kamera önü çok sert ama kamera arkasında bambaşka bir durum var!

Avlu’nun kamera önü çok sert ama kamera arkasında bambaşka bir durum var!

tarafından zk zk
Paramparça dizisinde oynadığı Keriman’dan sonra Star’ın Avlu dizisindeki Kudret rolüyle çok konuşulan Nursel Köse, kadınların olduğu bir set ortamını değerlendirdi.

Vatan Gazetesi’nden Melis Güvenç’e bir röportaj veren Nursel Köse, Avlu dizisinin setinde yaşanan ortamı ve hikayeyle ilgili bakın neler söylüyor?

Kadınların çoğunlukta ve baskın olduğu bir setin diğerlerinden farkı ne oluyor?

Yüzlerce kadının bir arada olduğu bir setimiz var. 200 tane figüranımızla her gün beraberiz. Setteki çocukların bizden ödü kopuyor. Şaka bir yana, kadınların dünyası çok farklı ve renkli. Bu sete de yansıdı. Aşklarımız, heyecanlarımız, hayatımızı konuşarak geçen bir set. İşin içine erkek girdiğinde kadınlar arasında rekabet başlıyor ister istemez. Erkeklerin olmadığı bir ortamda kadınlar daha rahat hareket ediyor, kendini gösterme ve beğendirme çabasına girmiyor. Daha bir ev hali ve aile modunda çalışıyor. Yani insanlar ne kadar sert bir dizi olarak görseler de aslında arka tarafı bir o kadar yumuşak, sıcak ve naif. Zaten diziyi izledikçe Avlu’nun aslında çok naif hikayeler anlatan bir dizi olacağını göreceksiniz. Hapishane demek şiddet demek değil. Bu ön yargıyı yıkacağız. Tabi ki orada bir hiyerarşi var ama aynı zamanda birbirini sevme de, koruma da, sahiplenme de, merhamet de var.

Avlu'nun kamera önü çok sert ama kamera arkasında bambaşka bir durum var! 7

Siz Kudret gibi olur muydunuz?

Kudret gibi bir durumda olsam belki ben de güç için savaşırdım. Ama onun kadar canavar olamazdım. Suç işleyip, ceza almaktan, hürriyetinden mahrum olmaktan korkarım. Ama herkesin başına her an bir şey gelebilir ve istemeden kendini orada bulabilirsin. Böyle bir noktada herhalde en zoru ilk dönemler olur. Ama insan adapte olabilen bir varlık ve alışmak doğasında var.