Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma 12. bölümde şok gelişme! Sezon finalinde Zeynep gidiyor!

Yasak Elma 12. bölümde şok gelişme! Sezon finalinde Zeynep gidiyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yasak Elma dizisinin yeni bölümü 4 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak.

Şevval Sam, Sevda Erginci, Eda Ece, Talat Bulut ve Onur Tuna’nın başrolünde oynadıkları dizi, 12. ve sezon finali bölümüyle ekrana gelecek.

Dizinin yeni bölümünden 3. tanıtım da yayınlandı. Zeynep ve Alihan arasındaki gerginlik, Cem nedeniyle daha da büyüyor. Cem’in samimi tavırları, Alihan’ı iyiden iyiye rahatsız etmeye devam edecek.

Bu arada Zeynep’in Cem ile Atlanta’ya gitmesi, Alihan’ı çıldırtıyor. İkilinin Atlanta’ya neden gittikleri ve ne kadar kalacakları ise merak konusu oldu.

Ender ise Yıldız için başka oyunlar peşinde. Ender, Yıldız’ı çok yakından tanıyan bir kişiyi ortaya çıkararak hain planlarını devreye sokuyor.

İşte sezon finalinden 3. tanıtım:

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Zehra’nın şok evlilik kararı evde bomba etkisi yaratır. Ender Sinan’la karşılaşmasının şokunu yaşarken kendini temize çıkarma ve evde kalmaya devam etme çabasındadır. Yıldız Ender’in ona patronluk taslamasına katlamaz ve Ender’i herkesin içinde rezil etmenin yollarını arar. Yıldız’a karşı kinlenen Ender’in son hamlesini oynamak için eline büyük bir koz geçer.

Yasak Elma 12. bölümde şok gelişme! Sezon finalinde Zeynep gidiyor! 7

YASAK ELMA TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Alihan geçmişte yaşadığı travmalarıyla yüzleşirken, Zeynep’i tamamen kaybedecek olduğunu ve bir karar vermek zorunda olduğunu anlar. Zeynep’i kazanmak isterken vereceği yanlış karar ve Cem’in sürpriz teklifi, Alihan Zeynep ilişkisini tamamen çıkmaza sokacaktır…