Ana sayfa Dizi Haberleri Ay Yapım 90’lı yılların gençliğini etkisi altına alan Evimiz Hollywood’da dizisini Türkiye’ye uyarlıyor!

Ay Yapım 90’lı yılların gençliğini etkisi altına alan Evimiz Hollywood’da dizisini Türkiye’ye uyarlıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Türkiye’nin en başarılı yapım şirketlerinden biri olan Ay Yapım, büyük heyecan yaratacak bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Şirket, 1990’lı yıllarda tüm dünyayı etkisi altına alan ABD yapımı Beverly Hills 90210’u Türkiye’ye uyarlayacak.

Kerem Çatay tarafından 2005 kurulan Ay Yapım bugüne kadar sadece Türkiye’de değil tüm dünyada olay yaratan dizilere imza attı. En son Netflix’te yayınlanan Uysallar ile yine Türkiye’de gündem yaratan Ay Yapım yeni bir projeye girişti.

Çok büyük heyecan yaratacak bu dizi, 1990’lı yıllarda çekilen ve Türkiye’de o dönemin gençliğinin en sevdiği dizi olan ABD yapımı Beverly Hills 90210’un uyarlaması olacak. Diziyle ilgili şu ana kadar gelen bilgiler çok kısıtlı. Oyuncu kadrosu ve nerede yayınlanacağı henüz belli olmayan dizi şimdiden büyük heyecan yarattı.

1990- 2000 tarihleri arasında ABD’nin Fox kanalında yayımlanan ve tüm dünyada büyük ilgi gören televizyon dizisi. Türkiye’de “Evimiz Hollywood’da” başlığıyla yayımlanan dizi sırasıyla İnterstar, Kanal D, Show TV ve Cine 5’te gösterildi ve başrol oyuncuları o yıllarda gençlerin idolleri olmuştu.

Dizinin başrol oyuncularından olan Jason Priestley, aynı zamanda en gözde karakterlerindendi. Dizinin bir başka yakışıklı oyuncusu olan Luke Perry de o dönem ekranlarda fırtına estirmişti. Evimiz Hollywood’da dizisi, muhasebeci olan babalarının işi sebebiyle Beverly Hills’e taşınan Brandon ve Brenda isimli ikiz kardeşlerin hikayesini anlatıyordu. Kendilerini bir anda Hollywood’un zengin ve sosyetik gençleri arasında bulunan ikiz kardeşler başta uyum sağlamakta zorluk çekse de zamanla ortama alışmış ve çok güzel dostluklar kuruyordu.

Ay yapım, 2013 yılında da ABD yapımı gençlik dizisi olan The O.C.yi Türkiye’ye Medcezir adıyla uyarlamıştı. İki sezon süren ve çok beğenilen Medcezir bugün hepsi ünlü birer yıldız olan Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Taner Ölmez, Hazar Güçlü, Metin Akdülger, Özge Gürel, Çağlar Ertuğrul, Aybüke Pusat, Miray Daner ve Burak Deniz’in ilk çıkış yaptığı dizi olmuştu.