Ana sayfa Dizi Haberleri Aybüke Pusat yeni rollerin sabırsızlığını yaşıyor!

Aybüke Pusat yeni rollerin sabırsızlığını yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 25 yaşındaki ünlü oyuncu Aybüke Pusat, Alem Summer dergisine konuştu ve işinde yolun başında olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz yıl Her Yerde Sen dizisinde rol alan oyuncu, 2020 yılında ise Netflix’in yeni dizisi 50 metrekarede yer almıştı.

Ünlü oyuncu, şimdilerde ise boşta ve gelecek projeleri sabırsızlıkla bekliyor. Kariyerinin ve hayatının yeni başladığını belirten ünlü oyuncu, “Gelecek için sabırsızlanıyorum. İçime sinen, başarılı işler yapmak istiyorum. Tek beklentim, “mutlu olmak” tanımımı hayata geçirebilmek. Hayat boyu tutkularımın ve iç sesimin peşinden koşacağım” diye konuştu.

Şu an üretken olmadığı bir dönemde bulunduğunu belirten oyuncu, hayata karşı son derece istekli ve heyecanlı. Oyuncu yeni projelerin beklentisi içinde. Hayranları ise Aybüke Pusat’tan yeni diziler bekliyor…

Aybüke Pusat, kendi felsefesini de belirlemiş durumda. Oyunc,u “Kendi kendine yetebilen, kendiyle barışmış, fikren ve bedenen özgür, duygusal bağları kuvvetli, empati yeteneği yüksek, çok okuyan, çok gülen, gözlemleyen, hayata karşı heyecanlı biri olma fikrini tamamen gerçekleştirmeyi diliyorum” dedi.