Ana sayfa Sosyal Medya Aybüke Pusat’ın tatil sempatikliği

Aybüke Pusat’ın tatil sempatikliği

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Aybüke Pusat, tatilde gününü gün ediyor. 2,5 süren karantinanın ardından normalleşmeye hızlı başlayan ünlü oyuncu, Bodrum’da tatilde keyifli günler yaşıyor.

Arkadaşları ile birlikte tatil yapan Aybüke Pusat, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarına mutlu ve huzurlu olduğunu da gösteriyor. Oyuncu son paylaşımında minik köpeği Fondip ile neşeli anlarını beğeniye sundu.

“Şu çocuğun güzelliğine bakın” diyen oyuncu, sempatik haliyle hayranlarından binlerce beğeni oldu. Takipçileri, “Çok güzelsiniz, minnoşlar, ne güzel gülmüşsün” diye yorumlarda bulundu.

Aybüke Pusat'ın tatil sempatikliği 7

Ünlü oyuncu Aybüke Pusat, geçen sezon Her Yerde Sen dizisiyle dikkatleri üzerinde toplamıştı. Söz dizisinin ardından Şahin Tepesi’nde mutsuzluk yaşayan oyuncu, romantik komedi dizisi Her Yerde Sen ile iyi bir çıkış yakaladı. 2020 yılında ise Netflix imzalı 50 metrekare isimli dizinin çekimlerine başlayan oyuncu, pandemiye takılmıştı. Dizinin hala tamamlanmadığı biliniyor, çekimler ne zaman başlayacak henüz bilgi yok.