Ana sayfa Sosyal Medya Aybüke Pusat’ın tüm planları bozuldu!

Aybüke Pusat’ın tüm planları bozuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Her Yerde Sen dizisinde başrolde yer alan ve Furkan Andıç ile çok iyi bir dizi çifti olan Aybüke Pusat, koronavirüsten en çok olumsuz etkilenen isimler arasında bulunuyor.

Netflix için hazırlanmakta olan 50 metrekare isimli dizinin Mart ayında yapılan çekimleri durdurulmuştu. Dizi henüz tamamlanamadı ve ne zaman yeniden sete çıkılacağı da merak ediliyor. Aybüke Pusat da dijital dizide yer alma keyfi yaşadı.

Tatil planları da bozulan oyuncu, Danimarka’ya eğitim için gidecekti ama iptal oldu. Ayrıca Afrika’da safariye katılmayı arzu eden oyuncu bu planını da iptal etti.

Karantina dönemini bir kasabada geçiren Aybüke Pusat, Gillette’nin yeni yüzü oldu. Oyuncunun yer aldığı reklam filmi yayınlandı.

Aybüke Pusat, instagram hesabımdan reklam videosunu şu mesajla birlikte yayınladı: “Çok beklediğiniz reklam filmimiz yayında! Günlük hayatımda çok severek kullandığım, kokusuna bayıldığım Gillette Venus Comfortglide Breeze’i eminim siz de çok seveceksiniz. Reklam filmimizi çekerken çok eğlendik ve beğendiğimiz, içimize sinen bir iş oldu. Umarım sizler de beğenirsiniz.”