Ana sayfa Dizi Haberleri Aybüke Pusat’ın yeni dizisi sosyal medyayı fena salladı

Aybüke Pusat’ın yeni dizisi sosyal medyayı fena salladı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aybüke Pusat’ın da başrolünde yer aldığı yeni bir dizi geliyor; ismi 50 Metrekare… Netflix için çekilecek olan dizide önemli isimler buluştu. Her Yerde Sen dizi ile 2019 yılına damgasını vuran Aybüke Pusat; Engin Öztürk, Cengiz Bozkurt ve Özgür Emre Yıldırım ile birlikte dizinin başrolünde yer alıyor.

Survivor ile ünlenen Hasan Yalnızoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı 50 Metrekare isimli dizinin çekimleri başladı. Pusat, instagram hikaye bölümünden yaptığı paylaşım ile hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı.

Burak Aksak’ın kaleme aldığı dizi bir BKM projesi ve komedi yapımı olacak. Selçuk Aydemir’in yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin çekimlerinin başlaması ile birlikte Aybüke Pusat hayranları sosyal medyayı hareketlendirdi.

Twitter ve instagram gibi platformlarda hayranları birçok paylaşım yaparak Pusat’ı gündemin üst sıralarına yükseltti.

Ünlü oyuncudan gelen video paylaşımı da takipçilerinin bir hayli meraklanmasına ve daha çok paylaşım yapmasına vesile oldu.

Pusat, kısa sürede Twitter’da Türkiye gündemine girmeyi başardı.Takipçileri özellikle oyuncunun kısalttığı saçlarına dikkati çekti ve “Bunun dizi için olduğu başından belliydi” yorumunda bulundu.

Aybüke Pusat'ın yeni dizisi sosyal medyayı fena salladı 7