Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan, Hakan Muhafız galasının en dikkat çeken güzeliydi!

Ayça Ayşin Turan, Hakan Muhafız galasının en dikkat çeken güzeliydi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, Hakan Muhafız dizisinin 2. sezon galasında beyaz kıyafetiyle büyük dikkat çekti.

Televizyon Gazetesi Detay – 26 Nisan’da Netflix platformunda yayınlanacak olan Hakan Muhafız dizisinin 2. sezon tanıtım gecesi renkli görüntülere sahne olmuştu.

Gecenin en dikkat çeken ismi kıyafeti, makyajı ve duruşuyla Ayça Ayçin Turan oldu.

Kendisini geceye hazırlayan ve katkısı bulunanlara teşekkür eden Ayça Ayşin Turan’ın paylaşımı 2 saat içinde 60 bine yakın beğeni aldı.

İşte o paylaşım:

Dün geceden ❣️ hepinize çok teşekkür ederim ???????@fidansimsek_ @rutkayozis @alirizaozdemir @feritbelli @gozdeyilmaz @gulbaharkarakus @simgebirben ??❤️???

Ayça Ayşin Turan, Hakan Muhafız galasının en dikkat çeken güzeliydi! 7

AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR?

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Radyo sinema Televizyon bölümünde eğitimine devam eden oyuncu pek çok dizide rol almıştır. Oyunculuk eğitimini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda alan Ayça Ayşin Turan’ın oyuncu koçu Ferit Selçuk’tur. Ayrıca Sinop Belediye Konservatuarı’nda da eğitim görmüştür.

2011 yılında Dinle Sevgili dizisinde “Gülfem” rolüyle televizyona adım atan oyuncunun asıl çıkışı Karagül dizisindeki “Ada” rolüyle olmuştur. 2014’te yayın hayatına adım atan Karagül dizisinde Ece Uslu, Şerif Sezer, Yavuz Bingöl gibi isimlerle beraber rol almıştır.

İlk sinema filmi, 2015’te Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaştığı Özcan Deniz imzalı “Sevimli Tehlike”dir.

26 yaşındaki genç oyuncu son olarak geçtiğimiz gün birinci bölümüyle ekranlarda olan “Meryem” dizisinde ilk başrolünü oynadı. Güzel oyuncu son olarak The Protector” (Hakan: Muhafız) isimli projede yer aldı.