Ana sayfa Sosyal Medya Berrak Tüzünataç’ın transparan şıklığı ünlü isimlerden tam not aldı!

Berrak Tüzünataç’ın transparan şıklığı ünlü isimlerden tam not aldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç Elle Style Awarsds 2022 gecesine katıldığı transparan kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Oyunculuk performansının yanı sıra güzelliği ve sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen güzel oyuncu, instagram hesabından geceden pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Cesur kıyafetiyle, düzgün fiziğini gözler önüne seren Berrak Tüzünataç’ın paylaşımları kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı. Berrak Tüzünataç stil ödülleri gecesine damga vurdu.

Berrak Tüzünataç'ın transparan şıklığı ünlü isimlerden tam not aldı! 8

Özge Özpirinçci, Hazar Ergüçlü, Demet Evgar ve Aslı Tandoğan’ın da aralarında bulunduğu pek çok oyuncu arkadaşı Berrak Tüzünataç’ın fotoğraflarına yorum yaptı.

Berrak Tüzünataç'ın transparan şıklığı ünlü isimlerden tam not aldı! 9

Son olarak Biz Böyleyiz adlı sinema filminde rol alan ve ekranlarda Kurşun dizisinde ‘Gülce’ karakterine hayat veren Berrak Tüzünataç siyah file transparan elbisesiyle Elle Style Awards gecesinin en dikkat çeken ünlü isimlerinden biri oldu.

Gecede oyuncu arkadaşı Hazar Ergüçlü ile birlikte de poz veren Berrak Tüzünataç’ın paylaşımlarına iki ünlü oyuncunun hayranları, ‘Çok güzelsiniz’, ‘Gecenin en güzel iki ismi’ ve ‘Maaşallah’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Eğlence sektöründen bir çok ismin katıldığı törende, ünlü isimler arasında kırmızı halıda adeta şıklık yarışı yaşandı.