Ana sayfa Dizi Haberleri Ayça Ayşin Turan’a hayranlarından Zemheri desteği!

Ayça Ayşin Turan’a hayranlarından Zemheri desteği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında önümüzdeki hafta çarşamba günü yeni bir dizinin heyecanı var.Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse’nin başrollerinde yer aldığı Zemheri başlıyor..

İlk bölümü büyük heyecan ve merakla beklenen dizinin reytinglerinin de nasıl geleceği çok önemli olacak. Çarşamba dizi yarışında ortalık fena karıştı. Afili Aşk, Kuruluş Osman, Benim Adım Melek, Doğduğun Ev Kaderindir, Zemheri dizileri arasında kıyasıya bir rekabet izleyeceksiniz.

Zemheri ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri diğer yapımlardan seken veya onları beğenmeyip dizisi olmayan büyük bir izleyici kitlesine hitap edebilecek mi, merak konusu…

Zemheri dizisinde en önemli faktörlerden birisi de Hilal Saral… Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne ve Kara Sevda dizilerinde onun imzası vardı.Şimdi Zemheri dizisi de Hilal Saral’ın gözünden izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Ayça Ayşin Turan da Firuze olarak ekranda yerini alacak.Hayranları sosyal medyadan ünlü oyuncuya destek mesajları paylaşıyor. Hakan-Muhafız’dan önce Meryem dizisinde oynayan oyuncu uzun bir aradan sonra ekrana geri dönüyor ve bir hayli de heyecan dolu.

Ayça Ayşin Turan’ın instagram paylaşımına da takipçilerinde güvenoyu geldi. Bakalım karakteri ile ekranda iz bırakabilecek mi?

Firuze ????
Zemheri ???? Çarşamba 20.00’de @showtv de☔️

Ayça Ayşin Turan'a hayranlarından Zemheri desteği! 7