Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan’dan sevgilisi Alp Navruz’un doğum gününde romantik kutlama!..

Ayça Ayşin Turan’dan sevgilisi Alp Navruz’un doğum gününde romantik kutlama!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Star TV ekranlarında geçtiğimiz ay final yapan Ada Masalı dizisi bitti ancak gerisinde çok güzel bir aşk bıraktı

Dizinin baş rollerinde yer alan Alp Navruz ‘Poyraz’ karakteriyle, Ayça Ayşin Turan ise ‘Ada’ karakteriyle gönüllerde taht kurdu. Star TV ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan Ada Masalı romantik komedi tarzıyla çok sevildi.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ikilisinin uyumu da dizinin sevilmesinde büyük etken olarak öne çıktı. Yeni sezonda da devam eden dizi hakkında bir süre sonra reytinglerinin düşmesinden dolayı final kararı alındı. Ada Masalı 8 Aralık tarihinde final yaptı.

Dizi sürerken, Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın aşk yaşadığı haberleri magazin basınında yer aldı ancak iki isim de bu konuda bir açıklama yapmadı. Dizinin vedasının ardından Alp Navruz yaptığı kısa açıklamada, ‘Çok güzel bir arkadaşlığımız var bu arkadaşlığı farklı bir boyuta taşıdık’ diyerek aşk iddialarını doğruladı.

Çift, son zamanlarda sosyal medyadan birlikte verdikleri pozlarla aşklarını doyasıya yaşadıklarını da gözler önüne seriyor. 15 Ocak 1990 tarihli doğumlu Alp Navruz 31 yaşına bastı. Ayça Ayşin Turan sevgilisinin doğum gününü instagram hesabından yaptığı aşağıdaki paylaşımla kutladı.

Ayça Ayşin Turan'dan sevgilisi Alp Navruz'un doğum gününde romantik kutlama!.. 9

Paylaşımına, ‘İyi ki doğdun Yeşil. Nice güzel yıllara’ notunu düşen güzel yıldızın sevgilisine ‘Yeşil’ sözleriyle hitap etmesi dikkatlerden kaçmadı.  Çifti özleyen hayranlarına fotoğraflar ilaç gibi geldi.

Ayça Ayşin Turan'dan sevgilisi Alp Navruz'un doğum gününde romantik kutlama!.. 10

İkilinin sosyal medya paylaşımlarından şu sıralar kar tatili yaptıkları anlaşılıyor. Çift, sosyal medyada beraber görüntü vermesede birbirlerinin bol bol eğlenceli fotoğraflarını çekip instagram hesaplarından takipçileriyle paylaşıyorlar.

Ayça Ayşin Turan'dan sevgilisi Alp Navruz'un doğum gününde romantik kutlama!.. 11