Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ayça Varlıer, Kalk Gidelim setini bırakıp ABD’ye neden gitti?

Ayça Varlıer, Kalk Gidelim setini bırakıp ABD’ye neden gitti?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Ayça Varlıer, bilindiği üzere eğitimini Harvard Üniversitesi ve ‘Moskova Sanat Okulu’nda yaptı. Muğla’nın Yeşilyurt ilçesinde çekimleri devam eden Kalk Gidelim dizisinde Nurcan karakterine hayat vermeye devam ediyor.

Oyuncu, geçtiğimiz günlerde seti bırakarak Amerika Birleşik Devletleri’ne gitti. Neden gittiği konusunu ise youtube’da yayınlanan Ali Eyüboğlu’nun hazırladığı Magazin Noteri programına anlattı. Amerika dönüşü Muğla Karabalar yaylasında Ali Eyüboğlu’na konuşan Ayça Varlıer, hayranlarına bir müjde verdi.

Oyuncu,”Amerika’ya yaza çıkartmak üzere olduğum bir single projesi için gittim. Şarkı yaptık, 2 ay içinde piyasalara çıkacak bir şarkı için gittim. Yurt dışında olacak ve İngilizce şarkı” diye konuştu. ABD’de yakın bir arkadaşı ile çalıştığını anlatan oyuncu, ses mühendislerinin de yer aldığı bir orkestranın yardımıyla single çalışmasını yürüttü.

ABD’de 3 ay önce bir Jazz kulübünde verdiği konserden sonra bu single çalışmasının tohumlarının atıldığını anlatan Varlıer, ortaya çok güzel bir şarkının çıktığını da ifade etti.

Videodan röportajları izleyebilirsiniz: