Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz, söz ve müziği kendisine ait Vazgeçme şarkısını görücüye çıkardı!

Aytaç Şaşmaz, söz ve müziği kendisine ait Vazgeçme şarkısını görücüye çıkardı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz, ekranlara en son Baht Oyunu adlı diziyle geldi. Dizinin  final yapmasının ardından bir süredir ekranlarda yer almayan oyuncu müzisyen kimliğiyle hayranlarının karşısına çıktı.

Müzik çalışmalarıyla ve sesinin güzelliğiyle zaman zaman gündeme gelen ünlü oyuncu iki sene önce ‘Barındığım Hikâye’ adında şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunmuştu.

Aytaç Şaşmaz şimdide  yeni şarkısı Vazgeçme ile hayranlarının karşısına çıktı. Oyuncu yeni şarkısı ile ilgili şunları söyledi; ” Bu defa hem kendime hem dinleyene bir motivasyon şarkısı yapmak istedim. Dinledikten sonra herkes ‘Bir adım at’, ‘Hadi neden olmasın’ desin. Benim şimdiki mottom da bu; neden olmasın? ‘Vazgeçme’yi akustik söyledim.” 

Aytaç Şaşmaz’ın yeni şarkısı Vazgeçme, Youtube ve Spotify’de yayınlandı. Söz ve müziği oyuncunun kendisine ait olan şarkının düzenlemesini Zafer Tufan ve Görkem Ediz yaptı.

Öte yandan hayranlarının yeniden ekranlarda görmek istediği Aytaç Şaşmaz yeni sezonda, Ay Yapım’ın ses getirecek projesiyle yeniden ekranlara dönecek. Türkiye’de pek çok özel projeye imza atan Ay Yapım’ın yeni dizisi, ABD yapımı Beverly Hills 90210’un yerli versiyonu olacak.

Beverly Hills 90210 uyarlaması dizi yeni sezonda Fox TV ekranlarında, Gelecek Uzun Sürer adıyla yerini alacak. Dizinin başrolünde yakışıklı oyuncu Aytaç Şaşmaz rol alacak.

Aytaç Şaşmaz dizide ‘Evren’ karakterine hayat verecek. Beverly Hills 90210 dizisinde başrol Luke Perry’nin hayat verdiği Dylan McKay’ı yakışıklı oyuncu canlandıracak.