Ana sayfa Dizi Haberleri Gönüllerde güneş gibi açacak Fox TV’nin Misafir dizisine dikkat edin

Gönüllerde güneş gibi açacak Fox TV’nin Misafir dizisine dikkat edin

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle 11 Kasım Perşembe akşamı ilk kez buluşacak olan Misafir dizisinden yayınlanan fragmanlar oldukça ilgi çekici oldu… Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy ikilisinin çok başarılı bir uyum sergiledikleri de hemen fark edildi.

Uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapan Hazal Kaya, Oasis uyarlaması olan Misafir’de herkesi fazlasıyla şaşırtacak. Travmatik bir geçmişi olan genç kadının hayata tutunma hikayesi olan dizi, aynı zamanda ailenin ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu da izleyenlere hissettirecek.

Üç çocuk sahibi bir kadının trafik kazasında ölmesine neden olan genç kız, yaşadığı sorunlardan kurtulmak için intihar girişimde bulunacak. Ölen kadının ailesi ise bu genç kızın hayata tutunduğu yeni umut olacak.

Hikayesi bir hayli etkileyici olan dizide Hazal Kaya hayranlarını bekleyen sürprizler de var. Yeni imajı ile dikkat çeken ünlü oyuncu, ayrıca sakarlıkları ile de hikaye içinde çok gülümsetecek.

Misafir dizisi duygulara hitap eden bir yapım. Ekran başındaki birçok kişi ailenin kıymetini daha iyi anlayacak. Çünkü dizinin temasında hayata tutunmak ve bir aile olmanın önemi her sahnede kendisini hissettirecek.

Misafir dizisi perşembe akşamları çok zorlu bir reyting yarışının içine girmeye hazırlanıyor. Camdaki Kız, Barbaroslar ve Bir Zamanlar Çukurova dizilerinde aradıklarını bulamayanlar için bulunmaz bir fırsat olacak. Bu diziye çok dikkat edin, çünkü duygu yoğunluğu bir hayli yüksek bir yapım geliyor.