Ana sayfa Dizi İzle Babanı buldum – Kızım 9. Bölüm

Babanı buldum – Kızım 9. Bölüm

tarafından ker_def

Kızım dizisinde artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Demir, Öykü’nün hastalığını öğrendi ve artık gerçek bir baba olma yolunda ilerleyecek. Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Beren Gözyıldız ve Selin Şekerci’nin başrollerinde yer aldığı Kızım dizisinin 9. bölümü 16 Kasım Cuma akşamı izleyicilerle tv8 ekranında buluştu. Yine etkili sahnelerden oluşan bir bölüm ekrandaydı. Kızım dizisinin youtube resmi sayfasında 9. bölümden önemli sahneler paylaşıldı.

Videodan 9. bölümden paylaşılan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Kızım 9. Bölümde yaşananların özeti şöyle:

Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra, Demir için artık hiçbir şey eskisi olmayacaktır. Onun için eskisinden daha da zorlu bir yaşam savaşı başlamıştır. Para meselesini çözmek için aldığı riskleri arttıran Demir, yeniden tehlikeli bir maceranın içinde bulur kendini. Acaba, bu kez müze işindeki kadar şanslı olacak mıdır?

Candan, Öykü’nün hastalığını öğrendikten sonra derin bir açmazda bulur kendini. Candan’ın hissettiği acı, aceleyle birtakım kararlar almasına neden olur. Candan’ın bu yönelişi, Demir ve Öykü için Candan’ın olmadığı bir yaşamın habercisi mi olacaktır?
Gittikçe derinleşen alkol sorununun pençesinde boğuşan Asu, para kazanmak için yeni yollar dener. Suça bulaşmadan para kazanmaya çalışan Asu, hayattan yeni bir darbe daha alır. Cemal, Asu’ya bir kez daha yardım eder. Bu süreçte, Cemal ve Asu’nun ilişkisinde ne tür değişimler gerçekleşecektir?

Oyuncular:
Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan
Sinem Ünsal
Suna Selen