Ana sayfa Sosyal Medya Babasının ölümünden sonra Seray Kaya’nın acılarını artıran vefat!

Babasının ölümünden sonra Seray Kaya’nın acılarını artıran vefat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde Şirin karakteri ile büyük bir beğeni kazanan Seray Kaya, rolünü o kadar mükemmel canlandırdı ki, Şirin’den nefret edenlerin hışmına da uğradı. Sosyal medyada ve zaman zaman sokakta Şirin karakteri nedeniyle sıkıntılar yaşayan oyuncu, sergilediği müthiş performans ile, popülerliğini de hızlı bir şekilde artırdı.

3 sezon süren Kadın dizisi Şubat ayında final yaparak ekranlara veda etti. Seray Kaya ise iş yaşamında sergilediği bu başarılı dönemi acılarla geçirdi. Ünlü oyuncu ilk olarak 2019 yılının Şubat ayında babası Hasan Kaya’nın vefatı ile sarsıldı.

Babasının ölümünden sonra Seray Kaya'nın acılarını artıran vefat! 8

Uzun süre bu acıyı üzerinden atamayan Seray Kaya, zaman zaman babasına duyduğu özlemi instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerine hatırlattı. Oyuncu, 2020 yılında ise bir başka acı ile sarsıldı. Seray Kaya’nın anneannesi de vefat etti.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından hem babası hem de anneannesi için bir mesaj yayınladı. Oyuncu, “Canım babam, canım anneannem… Anneannemin durumu kötüleştiği zaman babam rüyamıza gelip anneannemi çağırdığını ama onun gelmek istemediğinden bahsetmişti. Sonra başka bir rüya da; birinci kapıdan değil ikinci kapıdan benim olduğum yere gelecek demişti. Şimdi bahsettiği yerdeler midir bilmiyorum ama ben öyle düşünmek istiyorum ve onları çok özlüyorum” diye yazdı.

Seray Kaya’nın takipçileri ise hem başsağlığı dileklerini iletti hem sabır temenni etti.

Babasının ölümünden sonra Seray Kaya'nın acılarını artıran vefat! 9