Ana sayfa Kadın Haberleri Tuba Büyüküstün, koronavirüs sonrası çok önemli karar aldı!

Tuba Büyüküstün, koronavirüs sonrası çok önemli karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, koronavirüs felaketinin hızla yayıldığı ve küresel bir felaket yaşadığımız şu dönemde kafasında çılgın sorular olduğunu söyledi.

Oyuncu, herkese evlerinde kalmalarını ve mecbur olmadıkça da dışarıya çıkmamalarını ögütledi. Unicef’in yaptığı koronavirüs tedbirleri hakkında da zaman zaman bilgiler veren oyuncu, bir de önemli karar aldı.

Youtube kanalı açan Büyüküstün, bu kanal üzerinden takipçileri ile sohbet etmeyi ve kafasındaki çılgın soruları aşmak için de bu sohbetleri youtube üzerinden canlı yayınlamayı kararlaştırdı.

Büyüküstün,21 Mart Cumartesi günü ilk sohbet için takipçilerine şu mesajı yolladı:

“Toplumsal hatta küresel olarak hiç alışık olmadığımız bir dönemden geçiyoruz. Biliyoruz ki, zorunda olmadığımız sürece evden çıkmamamız gerekiyor. Ve tabii ki hijyen kuralları.Başka da bir sürü belirsizlik var hayatımızda.Çılgın sorular var kafamızda, en azından benim var. Ve, bu dönemde bu soruları sohbet ederek aşmaya karar verdim. Sohbet etmek istiyorum ve bu sohbetleri paylaşmak istiyorum youtube kanalımdan. Bunun herkese iyi geleceğini düşünüyorum. En azından günümüzün içinde küçücük bir mola olabileceğini düşünüyorum.”