Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinde verilen sözler tutulabilecek mi?

Babil dizisinde verilen sözler tutulabilecek mi?

tarafından ker_def

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, dizinin senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor. Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular; Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Ozan Güven başrolleri paylaşıyor

Babil dizisinin 9.yeni bölümünü 20 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında izleyebilirsiniz. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde yer oluyor.

Babil dizisinde verilen sözler tutulabilecek mi? 9

İrfan ve Eda, hastane koridorlunda evlatlarını beklerken hayatlarının en zor sınavını veriyor. Deniz’in ameliyatından sonra İrfan’ın Süleyman’a verdiği ödeme sözünü tutması gerek. Fakat işler Hakan’ın da dahil olmasıyla daha da sarpa sarıyor.

Babil dizisinde verilen sözler tutulabilecek mi? 10

Süleyman, hiçbir koşulda insafının olmadığını göstermek için İrfan ve Egemen’e sağlam bir gözdağı veriyor. Ayşe ise Süleyman’a dair daha fazla bilgi edinebilmek için Hakan’la yakınlaşmak zorunda kalıyor.

Kudret’in İlay’a düzenlediği kumpası öğrenen Süleyman, Kudret’le yüzleşiyor.

Babil dizisinde verilen sözler tutulabilecek mi? 11

Deniz sağlığına kavuşabilecek mi? İrfan, Süleyman’a verdiği sözü tutabilecek mi? Kudret, Süleyman’ın hiddetinden nasıl kurtulacak?.