Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinden sonra Nur Fettahoğlu, bambaşka bir projede ortaya çıktı!

Babil dizisinden sonra Nur Fettahoğlu, bambaşka bir projede ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nur Fettahoğlu, son olarak Babil dizisi ile ekranlara gelmişti. Star TV’de yayınlanan dizi, ne yazık ki reytinglere yenik düştü. Dizide, Halit Ergenç, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay, Onur Saylak ve Mesut Akusta rol alıyordu. Fettahoğlu, ‘Kardeş Çocukları’ dizisinin ardından Babil’de rol almıştı.

Oyuncu, 20. bölümüyle final yapan dizinin ardından bir süredir evinde kızıyla vakit geçiriyordu. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken oyuncu, kızı Elisa ile evde kalmayı ve dinlenmeyi seçmişti. Ancak yeni bir projesi olduğu da kısa zaman önce öğrenildi.

Nur Fettahoğlu, dizilere ne zaman döner henüz bir netlik yok ancak pandemi sürecinde zorunluluktan gelişen, ‘dijital sahne’ olarak anılan ve Youtube üzerinden yayınlanacak bir tiyatro oyunuyla hayranlarıyla buluşacak.

Oyuncunun dün instagram sayfasından yaptığı bir paylaşım dikkatleri çekmiş ve tiyatro yönetmeni İbrahim Çiçek ile verdiği poz ‘Yeni bir proje mi var?’ sorusunu sordurmuştu. Fettahoğlu hayranlarını fazla bekletmedi ve bir sürprizi takipçileriyle paylaştı.

Babil dizisinden sonra Nur Fettahoğlu, bambaşka bir projede ortaya çıktı! 27

Oyuncu, Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanacak olan bir oyunda rol alıyor. Yaptığı paylaşımla birlikte yönetmenliğini İbrahim Çiçek’in yaptığı ‘Üç Kız Kardeş’ oyununda oynayacağını da hayranlarıyla paylaşmış oldu.

Babil dizisinden sonra Nur Fettahoğlu, bambaşka bir projede ortaya çıktı! 28

Babil dizisinden sonra Nur Fettahoğlu, bambaşka bir projede ortaya çıktı! 29

Nur Fettahoğlu, üzerinde oyundaki kostümüyle verdiği pozu paylaşarak, hayranlarına, sevenlerine de yeni oyunuyla ilgili ilk bilgiyi vermiş oldu.

Youtube’dan sergilenen oyunlarda pek çok ünlü isim yer almakta. İbrahim Çiçek yönetmenliğinde Zorlu PSM Youtube kanalında halen oyunlar sergileniyor.

Bu oyunlar arasında Öykü Karayel ve Selahattin Paşalı’nın oynadığı Martı, Cem Yiğit Üzümoğlu, Gizem Kızıl ve Damla Sönmez’in oynadığı Hamlet, Nilperi Şahinkaya ve Bora Akkaş’ın oynadığı ‘Nora Bir Bebek Evi’ gibi oyunlar da yer alıyor…