Ana sayfa Sosyal Medya Acun Ilıcalı’nın jüri teklifini iki kez elinin tersiyle iten ünlü!

Acun Ilıcalı’nın jüri teklifini iki kez elinin tersiyle iten ünlü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Acun Ilıcalı adı ile isim yapan ve ekranlarda da büyük başarılar kazanan formatlardan birisi de Yetenek Sizsiniz Türkiye…tv8’in patronu ılıcalı hem Survivor hem de O Ses Türkiye’nin yanı sıra Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması ile de yıllardır adından konuşturuyor.

Yarışmanın daha hazırlık dönemlerinden bir ayrıntı ortaya çıktı ve herkesi şaşırttı. Şu aralar Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren Şevval Sam, bu tür jürili program tekliflerinin ilkinin kendisine yapıldığını açıkladı. Acun Ilıcalı’nın telefonla kendisini aradığını ve Yetenek Sizsiniz Türkiye’yi anlattığını, jüri üyesi olması için de ilk kendisine teklifte bulunduğunu söyleyen Şevval Sam, bu cazip teklifi elinin dersiyle itmiş. Peki neden?

Youtube’da yayınlanan Zeynep Ocak’ın sunduğu Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler programna konuk olan Şevval Sam, bu konunun detaylarını açıkladı. Sam yıllar sonra da Ilıcalı’nın kendisini bir kez daha aradığını ama kabul etmediğini ifade etti.

İşte Şevval Sam’ın o açıklaması: “Bu memlekete gelen bu program formatının ilk teklifi bana aslında yapıldı. Yetenek Sizsiniz için… Acun beni aradı, Şevval böyle böyle bir format getiriyorum. Yıllar öncesinde. ‘Sen jüri olur musun’ dedi. Ben de tam Antalya Altın Portakal’ın jürisinden çıkmıştım.Jüri fikri, bir kere empati duyulumum çok yüksek olduğu için birden gözümde ‘yetenek sizsiniz ya da yeteneksizsiniz’ demem lazım. Ben birisine çok kötü falan diyemem.’Ben diyemem Acuncuğum, beni affet’ dedim.’Peki sen bilirsin’dedi.Yıllar sonra bana tekrar sordu. Fakat ben hala aynı fikirdeyim. O zannetti ki ben bundan pişman olacağım, insanlar inanılmaz paralar kazandılar. Müthiş bir şöhretler. Ama ben hala aynı noktadayım. İnsanlara sen çok kötü, berbat, iyi falan diyemeyeceğim. Yine olsa yine yapmazdım, iyi ki de kabul etmemişim.”