Ana sayfa Dizi Haberleri Bakmayın siz Kardeş Çocukları dizisinde kanlı bıçaklı olduklarına! Kamera arkasında o kadar yakınlar ki…

Bakmayın siz Kardeş Çocukları dizisinde kanlı bıçaklı olduklarına! Kamera arkasında o kadar yakınlar ki…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’nin Kardeş Çocukları dizisi, 17. bölümüyle sezon finali yapmıştı.

Pazar akşamları yayınlanan dizide kamera önünde öyle bir ikili var ki birbirlerini öldürmeye bile teşebbüs ettiler ama kamera arkasında eğlence tavan yapıyor!

Mehmet Aslantuğ, Nur Fettahoğlu, Ayça Bingöl ve Afra Saraçoğlu’nun başrolünde oynadıkları dizi, farklı hikayesiyle izleyicinin ilgisini çekmişti.

Yeni sezonda dizinin hangi gün yayınlanacağı henüz kesinleşmedi. Çekimlerinin ise Ağustos’ta başlaması bekleniyor.

Dizide karı-kocayı oynayan Nur Fettahoğlu ve Engin Alkan, kamera önünde öyle bir performans sergiliyorlar ki kamera arkasında bu kadar yakın olabileceklerine bile insanın inanası gelmiyor!

Sezon finalinde Engin Alkan’ın oynadığı Reşat’ın, Nur Fettahoğlu’nun oynadığı karısı Umay’ı öldürmeye çalıştığı o anlarda iki oyuncunun performansı ise büyük övgü toplamıştı.

Ancak çekimler devam ederken Nur Fettahoğlu, zaman zaman Engin Alkan ile kamera arkasındaki şakalaşmalarından fotoğraf ve videolarını paylaştığında iki oyuncunun yakın arkadaşlığı da ortaya çıkmıştı.

Şu sıralar dizinin çekimleri henüz başlamadı. Nur Fettahoğlu da kızı ve eşiyle gittiği uzun tatile devam ediyor.

Dizide eşini oynayan Engin Alkan’ı özlemiş olacak ki daha önce çekildikleri bir fotoğrafı paylaşarak “Hep orda kal… İyi ki” notunu düştü.

İşte Fettahoğlu’nun o paylaşımı:

Bakmayın siz Kardeş Çocukları dizisinde kanlı bıçaklı olduklarına! Kamera arkasında o kadar yakınlar ki... 7