Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde kimsenin beklemediği şey gerçekleşiyor!

Baraj dizisinde kimsenin beklemediği şey gerçekleşiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Baraj dizisinin yeni bölümü 22 Eylül Salı akşamı yayınlanacak. Dizinin 6. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Nehir karakteri Tarık olarak bildiği Nazım’a bir dolandırıcı olduğunu itiraf etmek durumunda kalacak. Bu itirafı kimse beklemiyordu. Senaryonun bundan sonra daha hızlanacağı ve ruhsuzluktan kurtulacağı umudu da belirmiş oldu.

Tarık’ın ise başı büyük bir dertte ve Nehir de kötü adamların radarına girdi. Nazım ise çekingen tavrından vazgeçip de gerçekleri Nehir’e anlatacak mı merakla bekleniyor.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı Baraj dizisinin geçtiğimiz Salı yayınlanan 5. bölümünde reytinglerin yükseliş sergilemesi umut ışığı oldu.

İlk 2 bölümü çok iyi sonuçlar alan dizinin 5 ay sonra ekrana gelen 3. ve 4. bölümleri reytinglerde adeta çakılmıştı. Bu kötü tabloyu ise 5. bölümün reytinglerde yükseliş sergilemesi dağıttı .

Baraj dizisinin 6. bölümü bu nedenle büyük önem taşıyor.Reytinglerde çıkış sürecek mi, izleyicilerin ilgisi artacak mı? İşte bu sorular yanıt bekliyor: