Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinin bekleyeni çok! Biran Damla Yılmaz hayatının sınavında!

Baraj dizisinin bekleyeni çok! Biran Damla Yılmaz hayatının sınavında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisinin 3. bölüm 4. fragmanı yayınlandı. Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizi, 1 Eylül Salı akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizide Nehir karakteri hikayenin tam ortasında yer alıyor. Biran Damla Yılmaz’ın performansı da yapımın geleceğini en çok etkileyecek konuların başında geliyor. Oyuncu, ilk 2 bölümde izleyiciye çok sıcak geldi ve takdir kazandı. Genç oyuncu için Nehir karakterinin hayatının rolü olduğunu düşünenler bir hayli fazla.

Baraj dizisinin yayınlanan 2 bölümü çok iyi dönüşler almıştı. Dizinin yeni sezonun etkili yapımlarından birisi olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Diziden üst üste yayınlanan fragmanlar izleyicilerin heyecanını artırdı. Baraj dizisinin sadece 2 bölüm yayınlanıp, bu kadar büyük bekleyeninin bulunması da önemli bir ayrıntı İşte dizinin 3. bölüm 4. fragmanı:

1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım’ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir’le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor.

Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişir.

Nehir’in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir’in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir.

Nehir’in fotoğraftaki Tarık’ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır…