Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisinden ayrılan oyuncu, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadrosunda

Barbaroslar dizisinden ayrılan oyuncu, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadrosunda

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’de yayınlanan dönem dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin ilk sezon sonunda ayrılıklar yaşanıyor. Engin Altan Düzyatan’ın diziden ayrılacağı biliniyordu. Oyuncunun proje ile bir sezonluk anlaşmasının olduğu gündeme gelmişti. Dizinin bir başka sevilen oyuncusu Pelin Akil de yapımdan ayrılan isimler arasında.

Pelin Akil, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Isabel karakterine başarıyla hayat verdi. Sezon finali ile birlikte diziye veda eden Akil, yeni bir dizi ile anlaşma sağladığı haberleriyle gündemde şu aralar. Bilindiği gibi meslektaşı Anıl Altan ile 2016’da evlenmiş ve 2019 yılında da ikiz kızları Lina ve Alin’i dünyaya getirmişti.

Başarılı oyuncu, kızlarını büyütmek için bir süre projelerde yer almamıştı. Ekrana dönüşü ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle olmuştu. Akil, bu dizinin ardından da bu sezon başında Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde rol aldı.

Barbaroslar dizisinden ayrılan oyuncu, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadrosunda 8

1986 yılında İstanbul doğumlu olan oyuncu, başarılı performansı ile bu dizide de adından söz ettirdi. Pelin Akil, henüz diziye yeni veda etmiş olsa da kısa bir dinlenme sürecinin ardından Temmuz ayında Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için kamera karşısına geçecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da birlikte rol aldığı Oktay Kaynarca’nın hem yapımcısı hem de başrolünde yer alacağı diziyle anlaşan oyuncu, “Güzel bir işe başlayacağız. Çok güzel bir senaryosu var. Şimdi bir şey söyleyemiyorum ama bayağı dikkatleri çekecek bir senaryosu var.” sözleriyle dizinin kadrosunda olduğunu da doğrulamış oldu.

Barbaroslar dizisinden ayrılan oyuncu, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadrosunda 9

Pelin Akil, diziyle ilgili tüyo vermemek için çok fazla bir ayrıntıya girmedi. Ancak oyuncuyu bu kez çok farklı bir karakterde göreceğimiz de gündeme gelmekte. Pelin Akil’in, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde bir doktora hayat vereceği öğrenildi. Oyuncu, karakterinin isminin Firuze olduğunu belirterek “Neyi ne kadar söyleyeceğimin sınırı olmadığı için bende bir başlarsam anlatırım” diyerek çok fazla konuşmak istemedi.

Anlaşmasını yaptığını ve rolüne hazırlanmaya başladığını belirten Pelin Akil, “Gözlem yapmayı seviyorum. Arkadaşlarımla konuşmayı, bilgi edinmeyi seviyorum. Daha yeni olduğu için her şey daha bir hazırlığım yok ama başlayacağım” diye konuştu.

Çekimlerinin bir bölümünün Azerbaycan ve Orta Asya’daki Türk cumhuriyetlerinde yapılması beklenen dizinin çalışmaları sürüyor.