Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar ve Bir Zamanlar Çukurova artık birinciliği tamamen unutabilir!

Barbaroslar ve Bir Zamanlar Çukurova artık birinciliği tamamen unutabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanan diziler arasında artık birincilik değil, ikincilik yarışı yaşanıyor… Camdaki Kız dizisi çıtayı o kadar yukarıya çıkarttı ki, rakiplerinin ona yetişmesi artık mümkün gözükmüyor.

Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız iki haneli oranları elde etmeye başladı ve her geçen hafta hem izleyici sadakatini artırıyor hem de yeni izleyici kazanmaya devam ediyor. Bu durum karşısında ne atv’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ne de TRT1’in yüksek bütçeli Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi bir şey yapabilecek durumda değil.

Perşembe akşamları için artık Camdaki Kız dizisi birinciliğini herkese ilan etti ve bunun değişmesinin tek yolu dizinin hikayesinin zayıflaması olacaktır. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız’ın hikayesi aksiyon dolu ve merak uyandıracak şekilde devam ettiği sürece reyting birinciliği de sürecektir.

Barbaroslar ile Bir Zamanlar Çukurova dizileri ise ikincilik yarışı yapıyor. 28 Ekim akşamı atv dizisinin tüm kişiler kategorisinde, TRT1 dizisinin ise ABC1 grubunda ikinci sırayı elde ettiğini görüyoruz. AB grubunda ise Barbaroslar dizisi rakibinin çok önünde bulunuyor.

Bir Zamanlar Çukurova’nın tüm kişilerde çok iyi olduğunu ABC1’de de güzel oranlar elde ettiğini belirtelim.

İki dizi arasındaki ikincilik yarışına 11 Kasım perşembe günü Misafir de eklenecek. Fox TV’de yayınlanacak olan Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’u buluşturan dizinin ikincilik yarışında bir değişikliğe neden olma ihtimali bulunuyor.