Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV en önemli görevi Misafir dizisine verdi!

Fox TV en önemli görevi Misafir dizisine verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 11 Kasım Perşembe akşamı başlayacağı duyurulan Misafir dizisi merakla beklenen bir yapım oldu. İlk olarak 4 Kasım tarihi Fox TV tarafından açıklandı ama dizi bir hafta gecikmeli olarak izleyici karşısına çıkacak.

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi fragmanların yayınlanması ile dikkat çekmeye başladı. Travmatik bir çocukluk geçiren genç kadın, trafikte aniden yola atlayınca ona çarpmamak için bir kamyonet ile çarpışan aracın kadın sürücüsü ölüyor. Bu olaydan sonra ise genç kadın, iki çocuğu ile yalnız kalan orta yaşlı adam ile tesadüfen karşılaşıyor.

Çocukları annesinden kopartan genç kadın, şimdi onların yarasına merhem olmak durumunda kalacak. İlginç bir hikayesi bulunan Misafir dizisinin Hazal Kaya faktörü nedeniyle çok ilgi çekmesi bekleniyor. Ancak dizinin en büyük handikabı yayın günü çok etkili dizilerin ekranda yer alması.

Camdaki Kız ile Kanal D artık perşembe akşamlarının tek sahibi konumunda. Tüm kategorilerde birincilik alan dizinin dram yüklü hikayesi her hafta da daha çok ilgi çekiyor.

TRT1’de yayınlanan Barbaroslar dizisi birincilikten uzaklaşsa bile ortalamanın üzerinde reytingler alıyor ve güçlü bir konumda bulunuyor.

Bir Zamanlar Çukurova ise atv ekranında dördüncü sezonunu geçiriyor ve tüm kişiler ile ABC1 gruplarında hala etkili bir izleyici topluluğunu ekran başına geçiriyor.

Böyle 3 önemli dizinin yanında Fox TV, Misafir’e reytinglerde iyi bir sonuç elde etme görevi verdi. Misafir dizisinin işi hiç kolay değil…

Başrolde Hazal Kaya olsa bile, hikayesi de çok dikkat çekse de Misafir dizisinin 3 önemli rakibinin karşısında bir anda çıkış yapması kolay olmayacak.

Ancak Fox TV biraz sabır gösterir ve dizi de hikayesini izleyicilere sevdirebilir ise perşembe rekabetinde kalıcı olabilir.

Misafir dizisi, Fox TV ekranında haftanın reyting elde etme konusundaki en zor gününde, çok zorlu bir sınava çıkacak. İlk bölümler şayet iyi sonuçlar gelmez ise Fox TV’nin yayından kaldırma tehdidiyle de ekibin baş etmesi gerekiyor.